Μία έκπληξη επιφύλασσαν στους οπαδούς τους οι Accept με την εκπνοή του χρόνου, καθώς ανακοίνωσαν τις αποχωρήσεις των Herman Frank (κιθάρα) και Stefan Schwarzmann (τύμπανα). Αυτές είναι και οι πρώτες αλλάγες στο line- up τους μετά το reunion του θρυλικού group το 2009.

Η επίσημη ανακοίνωση της μπάντας: «Οι Accept θα 'θελαν να ευχαριστήσουν τους Herman Frank και Stefan Schwarzmann που ήταν μαζί μας τελευταία 4+ χρόνια, που ήταν εκεί όταν τους χρειαζόμασταν και που ρόκαραν σκληρά! Τόσο εμείς όσο και οι fans γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουν τις δικές τους καριέρες και στη πορεία τα προγράμματα μας θα ερχόντουσαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να προκύπτουν πράγματα που δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε. Ο Herman και ο Stefan έχουν τώρα τους Panzer και είναι έτοιμοι να κατακτήσουν το κόσμο, μ' ένα συμβόλαιο με τη Nuclear Blast στα χέρια τους και νέο album!»

«Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά και τους ευχόμαστε τίποτε άλλο πέρα από επιτυχίες! Όσο για εμάς, ετοιμαζόμαστε για το 2015, άλλη μία χρονιά πολλών περιοδειών! Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τους φίλους μας ανά το κόσμο για τη τεράστια υποστήριξη τους, αλλά και για ένα υπέροχο 2014 που μας βοήθησαν να ζήσουμε. Η παγκόσμια περιοδεία του "Blind Rage" συνεχίζεται μέσα στο νέο έτος.»

Οι Herman Frank και Stefan Schwarzmann συμμετείχαν στο επετειακό reunion tour που πραγματοποίησαν οι Accept με τον Udo Dirkschneider το 2005, αλλά και στην τελευταία επανεκκίνηση των Γερμανών κολοσσών με τον Αμερικανό Mark Tornillo των TT Quick αυτή τη φορά στο μικρόφωνο, που απέφερε τα επιτυχημένα albums "Blood of the Nations" (2010), "Stalingrad" (2012) και "Blind Rage" (2014). 

Οι Accept πρόκειται να εμφανιστούν στη χώρα μας το Σάββατο 23 Μαΐου στο Gagarin 205.

Oι 2 αποχωρήσαντες μουσικοί μέσα στη χρονιά κυκλοφόρησαν και το ντεμπούτο των Panzer, "Send Them All to Hell", με τον Schmier (Destruction, Headhunter) σε φωνή και μπάσο.

comments