Kαλή χρονιά σε όλους! Το νέο έτος έρχεται με το METAL HAMMER Ιανουαρίου που προμηνύει άλλη μία γεμάτη μεταλλική χρονιά με σπουδαίες κυκλοφορίες.

Στο Metal Hammer Ιανουαρίου που κυκλοφορεί, μπορείτε να διαβάσετε 2 αποκλειστικές συνεντεύξεις με κάποια από τα πλέον αγαπημένα ονόματα που απασχόλησαν με τον τρόπο τους την επικαιρότητα: ο Βrian Johnson μάς διαφωτίζει για όλα όσα συμβαίνουν στον rock 'n roll πλανήτη των AC/DC αυτή τη περίοδο με αφορμή το ολοκαίνουργιο "Rock or Bust" LP, ενώ ο Άρχων του Τρόμου, King Diamond, επέστρεψε για τα καλά στην ενεργό δράση και αναλύει στο ΜΕΤΑL HAMMER τα πλάνα του για το μέλλον και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.



Mέσα θα βρείτε τις λίστες των συντακτών του Μεταλλικού Σφυριού με τα albums που ξεχώρισαν μέσα στο 2014.

Επίσης, οι Blues Pills και οι Procession παρέα με τους Dread Sovereign του Alan Nemtheanga (Primordial) βάζουν τους αναγνώστες στο κλίμα των επικείμενων συναυλιών τους, ενώ από την ελληνικη εμπροσθοφυλακή, οι Principality of Hell του Magus (Νecromantia, Thou Art Lord, πρώην Rotting Christ), οι War Dance και οι Reload μιλούν για τα παρθενικά τους albums.



HORROR:
Napalm Death, Earth, Ascension, Soulskinner, Cripper

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 10 χρόνια από τον ξαφνικό θάνατο τού εμβληματικού Dimebag Darrell των Pantera, τα οποία και συμπληρώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ:
PAST TENSE TO FUTURE TENSE: Η δημιουργία του "Tales from the Thousand Lakes" των Amorphis
SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE: Sentenced
LOOK AT YOURSELF: Christofer Johnsson (Therion, ex Carbonized, ex Messiah)
STAGE HAMMER: Planet of Zeus, Fates Warning, Outloud, Beastmilk, Tankard, κ.ά.
ONE BY ONE: Peter Hammill (solo, Van Der Graaf Generator)

ΑΦΙΣΕΣ:
Μetal Ημερολόγιο 2015, Zakk Wylde



Το τεύχος συνοδεύεται από το tribute CD "The Great Greek Trendkill - A Tribute to Pantera" όπου κάποιες από τις καλύτερες ελληνικές μπάντες που επηρεάστηκαν από το έργο των Pantera, αποτίουν φόρο τιμής στον σπουδαίο Dimebag Darrell με αφορμή τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του που συμπληρώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο.

comments