Ο δίσκος υπ' αριθμόν 15 στη πολυτάραχη πορεία του Dave Mustaine και των Megadeth θα φέρει τον τίτλο "Dystopia" και επίσημα κυκλοφορεί στις 22 Ιανουαρίου. Θυμίζουμε ότι αυτό είναι το πρώτο album με τους Kiko Loureiro (Angra) και Chris Adler (Lamb of God) σε κιθάρα και τύμπανα αντίστοιχα. Ένα από τα bonus tracks του είναι το "Foreign Policy" των παλαιοπάνκηδων Fear, το οποίο και ακούμε παρακάτω.

Έχουν προηγηθεί επίσης τα "Fatal Illusion" και "The Threat is Real" που επίσης μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Συμπαραγωγός του δίσκου είναι ο Toby Wright (Alice in Chains, Korn) και τη μίξη ανέλαβε ο Josh Wilbur (Lamb of God, All That Remains, Gojira).

Tracklisting:

01. Death From Within
02. Fatal Illusion
03. Conquer... Or Die!
04. Lying in State
05. Me Hate You
06. The Emperor's New Clothes
07. Dystopia
08. Bullet to the Brain
09. Last Dying Wish
10. Post American World
11. Look Who's Talking
12. The Threat is Real
13. Poisonous Shadows
14. Melt the Ice Away (διασκευή σε Budgie)
15. Foreign Policy (διασκευή σε Fear)

O τραγουδιστής/ κιθαρίστας των Fear είναι ο Lee Ving, με τον οποίον ο Dave Mustaine είχε κάνει το project MD.45 με αποτέλεσμα τον έναν και μοναδικό δίσκο "The Craving" του 1996. Οι Fear έγιναν ευρέως γνωστοί μετά τη προβολή και επιτυχία του πρώτου μέρους των documentaries "Τhe Decline of Western Civilization" της Penelope Spheeris πίσω στο 1981, το οποίο και είχε ασχοληθεί με τη τότε punk σκηνή του Los Angeles. Η αυθεντική εκτέλεση του "Foreign Policy" βρίσκεται στο ντεμπούτο των Fear, "The Record", του 1982.

comments