Οι heavy rockers Narcosis παρουσιάζουν τη Παρασκευή 11 Μαρτίου το πρώτο τους album "Road to Infinity", στο Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι). Μαζί τους οι Mr.Booze και Lustin Jane. Περισσότερες πληροφορίες στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

3P LAB PRESENTS:

NARCOSIS “Road To Infinity” live album presentation
Special guests: MR BOOZE & LUSTIN JANE
Στο six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016
Πόρτες: 20:30 – Έναρξη: 21:00 – Είσοδος: 6 ευρώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι Αθηναίοι heavy rockers Narcosis παρουσιάζουν ζωντανά στο gig space του six d.o.g.s το νέο τους δισκογραφικό πόνημα, με τίτλο “Road To Infinity”.

Έχοντας ιδρυθεί, πίσω στο μακρυνό 1998, οι Narcosis δεν αποτελούν νέα υπόθεση για την ελληνική σκηνή, αλλα το ανανεωμένο, φρέσκο πρόσωπό τους πήρε σάρκα και οστά, για πρώτη φορά στο “Road to Infinity”, ένα χορταστικό full length album, που βρίσκει το σχήμα στην καλύτερη –μέχρι στιγμής- φόρμα του, να προσμειγνύει τις επιρροές του από το grunge, το post και το desert rock, σε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα, που αποδίδεται στο 100% του, όποτε η μπάντα ανεβαίνει στη σκηνή.

Έχοντας κερδίσει τη δεύτερη θέση στον τελικό του “Battle of the Bands” της Αθήνας και έχοντας, νωρίτερα μέσα στη χρονιά εμφανιστεί στο πλευρό των Αμερικανών punk rockers Barb Wire Dolls, οι Narcosis αποδεικνύουν σε κάθε πέρασμά τους από το σανίδι, πως αποτελούν ένα σφιχτοδεμένο live act, υψηλής ενέργειας, που αξίζει την προσοχή των οπαδών κάθε παρακλαδιού του σκληρού και εναλλακτικού ήχου.

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου, το σχήμα θα παρουσιάσει το ντεμπούτο του “Road to Infinity” ζωντανά, στην ολότητά του, συνοδευόμενο από τα ανερχόμενα heavy rock συγκροτήματα των Mr Booze (Καλαμάτα) και Lustin Jane (Σπάρτη), που θα τους συνοδεύσουν και σε άλλες εν Ελλάδι εμφανίσεις τους, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

comments