Ένα από τα καλύτερα εγχώρια live και line – up έρχεται να ισοπεδώσει το An Club στις 17 Απριλίου.

Τον όλεθρο αυτή την φόρα φέρνουν οι Αθηναίοι brutal deathsters Mortal Torment παρουσιάζοντας επίσημα το ολοκαίνουριο άλμπουμ τους "Cleaver Redemption", μαζί με τρείς ακόμα εξαιρετικές μπάντες του death/brutal death ήχου, τους Murder Made God, Incineration και One Of These Days.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του event:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Mortal Torment - Murder Made God - Incineration - One Of These Days
Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο AN club.
Πόρτες 19:30 - Eίσοδος: 5 ευρώ

Mortal Torment

Δεύτερος δίσκος για τους Mortal Torment μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην σκηνή... μας λες και αργούς. Η ουσία όμως είναι πως στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσουμε (επιτέλους επισημα) το "Cleaver Redemption" παρέα με τους φίλους μας Murder Made God, Incineration και One Of These Days σε ένα live release με όλες τις μπάντες να έχουν ολοκαίνουριες κυκλοφορίες. Οπότε παρακαλείστε να φέρετε στρώματα, σωσίβια, cocktails, βατραχοπέδιλα και οτιδήποτε μπορεί να ενισχύσει ένα mosh pit με τραυματισμούς και γουστόζικη βία. Ταληράκι και παρτάρα!
https://www.facebook.com/mortaltorment 

Murder Made God

Οι Θεσσαλονικείς Murder Made God μετά τον απόηχο του φανταστικού "Irreverance" επιστρέφουν με το "Enslaved", το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Comatose Music και τους βρίσκει σε απίστευτη φόρμα. Φυσικά κομμάτια κι από τα 2 albums θα ακουστούν στο live, riffομηχανές εγγυημένες.
https://www.facebook.com/mmgofficial 

Incineration

Oι Incineration λίγο καιρό πριν την εμφάνιση τους στο Nice To Eat You Deathfest στην Τσεχία θα κεράσουν gutturals και blastbeats με νέο και παλιό υλικό. Μια μπάντα/θεριστική μηχανή με τρελά ανεβασμένο επίπεδο πράγμα που αποδεικνύει σε κάθε ζωντανή της εμφάνιση.
https://www.facebook.com/Incinerationband 

One Of These Days

Όποιος αρέσκεται σε groovy καταστάσεις σίγουρα γνωρίζει τους Αθηναίους One Of These Days οι οποίοι μεσα από το προσωπικό τους πρίσμα παντρεύουν το grindcore και το death core με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο. Ντεμπούτο -ομότιτλο- album για τα παιδιά μετά από το "No Heaven For The Cursed" ΕΡ και το party θα ξεκινήσει ιδανικά.
https://www.facebook.com/oneofthesedaysofficial 

Ευχαριστούμε για τη βοήθεια:
https://www.facebook.com/Destiny-Tattoo-293977540629340 

 

comments