Το δισκογραφικό ντεμπούτο των Tardive Dyskinesia με τίτλο “Distorting Point of View” κυκλοφόρησε το 2006, μια εποχή που ο όρος djent (που πολύ άγαρμπα αργότερα τους "κόλλησαν") δεν υπήρχε καν ακόμα στον χάρτη. Σήμερα, 10 χρόνια μετά, το αθηναϊκό prog metal κουιντέτο, έχοντας ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις της τέταρτης σε σειρά δισκογραφικής του δουλειάς, με τίτλο “Harmonic Confusion” ανεβαίνει και πάλι σε επιλεγμένες σκηνές της ελληνικής επικράτειας, για να γιορτάσει αυτή τη ξεχωριστή επέτειο, που αφορά στην παρθενική του κυκλοφορία, η οποία αποτέλεσε άλλωστε την αρχή της πορείας του.

Σαν “πρόγευμα” αυτών των ξεχωριστών εμφανίσεων, το “Distorting Point of View” διατίθεται σε μία νέα re-mastered έκδοση, που φέρει τον ακατέργαστο χαρακτήρα του ντεμπούτο, με νέο βελτιωμένο ήχο. Προετοιμαστείτε, ακούγοντάς το εδώ:

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Πατρινοί death metallers Vermingod, που έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση με την κυκλοφορία του νέου τους full- length album “Whisperer of the Abysmal Wisdom” που πραγματοποιήθηκε το 2015 μέσω του underground label της Ungodly Ruins Productions. Έχοντας ανέβει στο παρελθόν στη σκηνή στο πλευρό των Septicflesh, Nightrage και Suicidal Angels, μεταξύ άλλων, οι Vermingod αποτελούν ένα από τα πιο ανερχόμενα εγχώρια acts του ακραίου ήχου και οι ζωντανές εμφανίσεις τους είναι σφιχτοδεμένες και εκρηκτικές.

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:

Σάββατο 14 Μαϊου 2016An Club / Αθήνα
Πόρτες: 21:00 - Είσοδος: 7 ευρώ
Special guest: Blame Kandinsky
Event page: www.facebook.com/events/910217875763443

Σάββατο 21 Μαϊου 2016Memphis Rock Bar / Πάτρα
Έναρξη: 21:00 - Είσοδος: 6 ευρώ (με μπύρα)
Event page: www.facebook.com/events/189156211462739

comments