Monday, 03 February 2014 17:58

CHRONOSPHERE - Young and furious

Written by 

    Για όσους παρακολουθούν συνειδητά τη Σκηνή στη χώρα μας, δεν είναι μυστικό ότι οι Chronosphere είναι από τις νέες metal μπάντες που έχουμε να περιμένουμε πολλά και σπουδαία πράγματα, στο άμεσο μέλλον.

    Τις προσδοκίες μας για το thrash metal συγκρότημα από την Αθήνα, τις έχουν τροφοδοτήσει οι εκρηκτικές τους live εμφανίσεις (παράδειγμα η παρουσία τους στις 10 του Γενάρη στο Thrashers United IV, όπου ομολογουμένως όλες οι μπάντες που συμμετείχαν έσκισαν!) αλλά και το συνθετικό τους ταλέντο που έλαμψε στο video-clip για το τραγούδι τους "Brutal Decay", το οποίο εμφάνισαν στη δημοσιότητα στο τέλος του 2013.

    Με κιθάρες φλογοβόλα αλλά και με άρτια τεχνική, μας αποδεικνύουν ότι προσέχουν τους στίχους τους και γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη του songwriting. Όσο για το νεαρό της ηλικίας τους, μόνο ως μειονέκτημα δεν το εκλαμβάνουμε. Ίσα – ίσα που χρησιμοποιούν τα νιάτα τους ως πηγή αστείρευτης ενέργειας και αυτό μόνο σε καλό τους βγαίνει, τόσο στο studio όσο και πάνω στο συναυλιακό σανίδι.  Εδώ είμαστε και περιμένουμε πολλά από την μπάντα με τα κόκκινα παντελόνια.

    ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ