Hammer Administrator

Hammer Administrator

Έφτασε η ώρα να μας πείτε την γνώμη σας για τα Metal δρώμενα που αφορούν το 2016. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Συμπληρώνεις τις κατηγορίες που υπάρχουν και πατάς το κουμπί Hammer It. Κάθε δικής σας ψήφος είναι σημαντική και θέλουμε να καταγραφεί στο συνολικό αποτέλεσμα!

Thursday, 04 September 2014 23:28

THIS. IS. HAMMER. No. 357

ΑΦΙΕΡΩΜΑ:
Rotting Christ – 25 Years on the Path of Evil Existence.

Αναλυτικότατη συνέντευξη με τον Σάκη Τόλη για ολόκληρη τη πορεία του συγκροτήματος, από το ξεκίνημα μέχρι τις μέρες μας.   

ΘΕΜΑΤΑ:
Accept, The Dagger, Meden Agan, Pallbearer, Godsmack, Blues Pills, Grave Digger, Wovenwar

PAST TENSE TO FUTURE TENSE:
Cinderella – “Night Songs”

LOOK AT YOURSELF:
Neil Fallon (Clutch)

SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE:
Gary Moore

ONE BY ONE:
Eric Bloom (Blue Öyster Cult) Pt.2

HORROR:
Cannibal Corpse, Nachtmystium, Goatwhore, Tombs, Suicide Silence

ΑΦΙΣΑ: Slipknot / Rush

rushslipknot

Το τεύχος συνοδεύεται από το συλλεκτικό CD των Rotting Christ, "25 Years - The Path of Evil Existence", που περιέχει τραγούδια από όλα τα albums του συγκροτήματος καθώς και σπάνιο/ακυκλοφόρητο υλικό!

Monday, 30 June 2014 21:24

THIS. IS. HAMMER. No 355

Στο Metal Hammer Ιουλίου που κυκλοφορεί και συνοδεύεται από το live DVD “Rock in Dio Vol.4” των Rock ‘n’ Roll Children, μπορείτε να διαβάσετε:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:
Judas Priest, Outloud, Rock ‘n’ Roll Children, Anathema, Overkill, V.I.C., Tankard, John Garcia, Steel Panther, SadDolls

HORROR:
Origin, Diocletian, Vader, Agalloch, Den Saakaldte, Dread Sovereign

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 40 Χρόνια Kiss

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ:
PAST TENSE TO FUTURE TENSE: O Kurdt Vanderhoof μιλάει για το ομώνυμο ντεμπούτο album των Metal Church
SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE: Rob Zombie
LOOK AT YOURSELF: Tom Warrior (Triptykon, ex Celtic Frost)
ONE BY ONE: Rick Wakeman (Yes, solo)

ΑΦΙΣΕΣ:
Septicflesh, Planet of Zeus

Sunday, 01 June 2014 12:48

THIS. IS. HAMMER. No. 354

Στο Metal Hammer Ιουνίου που κυκλοφορεί, μπορείτε να διαβάσετε:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:
Septicflesh, Mastodon, Arch Enemy, Clutch, Vallenfyre, Crosswind, Beggar’s Blues Diary, Semen of the Sun, Metallica (συνέντευξη εποχής “Ride the Lightning”, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κυκλοφορία του)

HORROR:
Chronosphere, Autopsy, Misery Index, Whitechapel, Speedblow

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 10 χρόνια από τον θάνατο τού Quorthon

Sunday, 04 May 2014 18:38

THIS. IS. HAMMER. No. 353

Διαβάστε στο Metal Hammer Μαΐου που κυκλοφορεί:

Monday, 31 March 2014 18:34

THIS. IS. HAMMER. No. 352

Διαβάστε στο METAL HAMMER Απριλίου που κυκλοφορεί:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:
Black Label Society, Gamma Ray, Edguy, Within Temptation, Epica, Portrait, Below, Vampire.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ:
• Βόλτα στα δισκάδικα της χώρας (με αφορμή τη Record Store Day)
• R.I.P. Selim Lemouchi (The Devil's Blood).

Sunday, 02 March 2014 11:46

THIS. IS. HAMMER. No. 351

metalhammer

Το METAL HAMMER κυκλοφορεί μαζί με το συλλεκτικό CD-συλλογή των Warlord, “The Ten Commandments”!!!

Στο METAL ΗΑΜΜΕR Μαρτίου θα βρείτε συνεντεύξεις από:

Uli Jon Roth & Gus G., Nightstalker (για τα 25 χρόνια της μπάντας), Tuomas Holopainen, Iced Earth, Lacuna Coil, Cynic, Bigelf, The Oath, Suicide Silence, Incura.

Ενώ το HORROR όπως πάντα φιλοξενεί τα πιο σκοτεινά και ακραία ιδιώματα της σκηνής:

Dephosphorus, Massacre, Morbus Chron, Twilight, Caliban.

Στο METAL HAMMER Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί θα βρείτε:

Αποτελέσματα δημοψηφίσματος αναγνωστών για το 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ: Βehemoth, Slough Feg, Hail Spirit Noir, Coroner, Kylesa, Automaton, Vulture Industries

LISTENING SESSIONS: Gus G., Septicflesh

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Vintage Rock (Ghost, Witchcraft, Graveyard, Blood Ceremony, Uncle Acid & The Deadbeats κ.α.)

Warlord tribute album: Σχόλια από τον Bill Tsamis για κάθε διασκευή, αλλά και από τις μπάντες που συμμετέχουν

PAST TENSE TO FUTURE TENSE: Flotsam and Jetsam – “No Place for Disgrace”

ONE BY ONE: Andrew Latimer (Camel)

LOOK AT YOURSELF: Νίκος Μελισσουργός (Suicidal Angels)

SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE: In Flames

AΦΙΣΕΣ: Black Sabbath / Metallica (Historic Pics)

Και φυσικά, ο Ντίνος Χεντμπάνγκης έχει επιστρέψει για τα καλά!

Στο πρώτο METAL HAMMER του νέου έτους θα βρείτε μια μεταλλική καταιγίδα από τους:

SUICIDAL ANGELS: «Εμείς από την Ελλάδα δεν φύγαμε για καμία οικονομική κρίση, μια χαρά περνάγαμε με τους φίλους μας, τις οικογένειές μας και τις γκόμενές μας. Φύγαμε απλά γιατί η Ελλάδα είναι σε λάθος γεωγραφικό σημείο.» (Ορφέας)

ICED EARTH: «Έτσι όπως είναι ο κόσμος σήμερα, είναι σα να επαναλαμβάνεται μία νέα Βαβυλώνα.» (Jon Schaffer)

ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Οι συντάκτες του εντύπου ψηφίζουν τα κατά τη γνώμη τους 20 καλύτερα albums για το 2013, και η τελική συγκεντρωτική λίστα επιφυλάσσει εκπλήξεις!

CEMETERY DANCE: «Τα πάντα μέσα στο δίσκο είναι γραμμένα ζωντανά. H μπάντα μπήκε στο studio και ηχογράφησε ζωντανά με όλα τα όργανα στον ίδιο χώρο. Δεν προσπαθήσαμε να κρύψουμε ατέλειες.» (Κώστας)

GRAND MAGUS: «Η βάση της μπάντας ήταν πάντοτε το heavy metal, παρότι στην αρχή ήταν παιγμένο πιο αργά. Τα θεμέλιά μας πάντα ήταν οι Judas Priest, όχι οι Saint Vitus, ας πούμε.» (J.B.)

MAYFAIR: «Θεωρώ ότι η δύναμή μας έγκειται στην απροϋπόθετη ειλικρίνεια των συνθέσεών μας και αυτό αναδεικνύει τη μουσική μας.» (Rene)

BLUES PILLS: «Πιστεύω ότι άλλο να είσαι στο studio και άλλο επί σκηνής: στο πρώτο θέλεις απλώς να φτιάξεις τον καλύτερο δίσκο που μπορείς και στο δεύτερο θέλεις να δώσεις την καλύτερη συναυλία. Τα δύο αυτά διαφέρουν.» (Zach Anderson)

DÄNG: «Ίσως θα μπορούσα να γράψω μία ολόκληρη ιστορία για μία μάχη μεταξύ του Δία και του Χριστού. Μπορεί να κερδίσει ο Δίας, αλλά και ο Χριστός δεν θα πέσει έτσι απλά!» (Chris Church)

NOCTUM: «Θέλουμε η μουσική των Noctum ν’ αναφέρεται ως η μουσική των Noctum, όχι συγκρινόμενη με άλλες μπάντες, ή σαν μέρος κάποιου κύματος ή σκηνής» (David Indelöf)

INTRODUCING

OMEGA: «To όνομα εκφράζει απόλυτα την ιδεολογία και το σκοπό της μπάντας! Στην ουσία είναι ένα αποκαλυπτικό σύμβολο το οποίο έχει ως νόημα το τέλος του κόσμου! Α–Ω…» (Hades)


LOOK AT YOURSELF

FLOOR JANSEN: «Το λιγότερο cool πράγμα στο metal είναι τα ρούχα. Oχι τόσο τα γυναικεία όσο τ’ αντρικά. Καμία εξέλιξη εδώ και χρόνια, όλο το ίδιο. Και λίγο αποσμητικό δεν θα έβλαπτε μερικούς…»


PAST TENSE TO FUTURE TENSE

WATCHTOWER: «Οι Guns n’ Roses κυκλοφόρησαν το “Chinese Democracy” κι εμείς ακόμα παλεύουμε το “Mathematics”!» (Ron Jarzombek)

ONE BY ONE

BLUE ÖYSTER CULT: «Προσωπικά θεωρώ τον Alice Cooper ήρωά μου, έως και σήμερα!» (Eric Bloom)

HORROR

MAEL MÓRDHA: «Ρομαντικοί μουσικοί σαν εμάς, οι οποίοι δεν προσπαθούν ν’ ακολουθήσουν τη μουσική βιομηχανία που αποφασίζει για το πώς θα πρέπει ν’ ακούγεσαι, δεν έχουν και πολλές πιθανότητες να “πετύχουν”.» (Roibéard Ó Bogail)

DEATH COURIER: «Νομίζω ότι η πορεία της Ελλάδας προς τον φασισμό βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο απ’ ότι πιστεύουν οι περισσότεροι» (Βασίλης)

BEASTMILK: «Ωθούμε τον ακροατή ν’ αγκαλιάσει, να νιώσει στο πετσί του την Αποκάλυψη και μόλις την κατανοήσει, να αισθανθεί την ευτυχία. Με λίγα λόγια, ας χορέψουμε την ώρα που καταστρέφεται ο κόσμος. Είναι ένα αισιόδοξο concept παρότι ταυτόχρονα είναι και κάπως θλιβερό.» (Kvohst)

AENAON: «Ο στόχος μας στο νέο album ήταν να σπάσουμε τα δεσμά που είχαμε θέσει στο παρελθόν, ν’ αφήσουμε πίσω τους κανόνες που περιβάλουν το χώρο του black metal και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.» (Astrous)

LEGION OF THE DAMNED: «Θεωρώ πως έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα. Κυκλοφορούμε albums, παίζουμε σε μεγάλα festivals, έχουμε περιοδεύσει στη Νότιο Αμερική, άρα τι άλλο μένει για εμάς;» (Maurice Swinkels)

Επίσης, στο νέο τεύχος του METAL HAMMER επιστρέφει Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ

ΑΦΙΣΕΣ: ROTTING CHRIST live in Greece 2013 / Metal Ημερολόγιο 2014

Στο METAL HAMMER Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί θα βρείτε:

metal hammer motorheadAND COVERS FOR ALL - A GREEK TRIBUTE TO METALLICA: Τα συγκροτήματα που περιλαμβάνονται στο CD που συνοδεύει το νέο τεύχος του METAL HAMMER, μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή τους.

MOTÖRHEAD: «Το κλειδί στους Motörhead είναι να μπούμε και οι τρεις στο ίδιο groove. Μετά από τόσα χρόνια, κάτι τέτοιο έρχεται όλο κι ευκολότερα» (Mikkey Dee)

A PERFECT CIRCLE: «Δεν έχουμε ιδέα τι επιφυλάσσει το μέλλον και πώς θα κυκλοφορεί η μουσική σε λίγα χρόνια, αλλά αυτό που δεν πρέπει ν’ αλλάξει ποτέ είναι η διαδικασία τού ν’ ακούς μουσική απ’ οποιοδήποτε διαθέσιμο μέσον και να μην αποσπάται η προσοχή σου» (Billy Howerdel)

PLACE VENDOME: «Δεν υπάρχει ούτε μίσος, ούτε κακία. Ωστόσο, δεν μπορώ να διαγράψω το τι έγινε με τους Helloween. Μπορώ να συγχωρέσω αλλά όχι και να ξεχάσω. Αν με προδώσεις, θα σε συγχωρέσω αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ…» (Michael Kiske)

STRYPER: «Eχουμε παίξει σε festivals όπου συμμετείχαν death metal μπάντες, κι εννοείται πως δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Θα παίξουμε οπουδήποτε, με οποιοδήποτε συγκρότημα, αρκεί να μας γίνει η πρόταση» (Michael Sweet)

WARDRUM: «Στην Ελλάδα υπάρχει περίσσιο ταλέντο και πώρωση για το metal, αλλά μας έλειπε η πληροφορία. Σε λίγα χρόνια θα γίνει χαμός. Θα δεις… Θα γίνουμε η νέα “σουηδική σκηνή”» (Στέργιος Κουρού)

APOCALYPTICA: «Τόσες πολλές μπάντες κάνουν αυτές τις συνεργασίες με συμφωνικές ορχήστρες. Ορισμένες από αυτές τις συνεργασίες είναι σπουδαίες, κάποιες άλλες είναι πραγματικά βαρετές και μάλλον αυτός ήταν ο λόγος που δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να κάνουμε κάτι που δεν θα είχε μια συγκεκριμένη, ιδιαίτερη προσέγγιση και κατεύθυνση» (Mikko Sirén)

SOLSTICE: «Με το να κυκλοφορήσουμε επανηχογραφήσεις ακυκλοφόρητων, παλιών τραγουδιών είναι σα να κοροϊδεύουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και τους οπαδούς μας. Δεν είμαστε και η πιο δραστήρια μπάντα του κόσμου, αλλά προτιμώ την ποιότητα αντί της ποσότητας…» (Rich Walker)

BLACK SOUL HORDE: «Νοσταλγώ την ευθύτητα και τη γνησιότητα των προ ψηφιακής τεχνολογίας παραγωγών. Είχαν μια ζέστη, ένα χαρακτήρα, και ταίριαζαν πάρα πολύ με τη μουσική» (Γιάννης Τσιακόπουλος)

CHRIS MIKE: «Το να είσαι άρτιος τεχνικά και να θέλεις να βελτιώνεις την τεχνική σου στο όργανο, δεν πρέπει να είναι ο βασικός στόχος ενός κιθαρίστα»

WARREL DANE: «Προσπάθησε να κάνεις sex ακούγοντας οποιοδήποτε metal album και τ’ αποτελέσματα θα είναι αμφισβητήσιμα»

ANNEKE VAN GIERSBERGEN: «Αν ήμουν μεγάλη rockstar, θα έπρεπε να παίζω σε μεγάλες αρένες και να κάνω το ίδιο πράγμα κάθε μέρα, να ζω στο δρόμο, και δε νομίζω να μου άρεσε αυτό»

MERCYFUL FATE – “Melissa”: «δεν πρέπει να παραβλέψουμε τη συνεισφορά του Michael Denner, τα leads του οποίου αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι του ήχου των Mercyful Fate. O τόνος του και η μοναδική αίσθηση μελωδίας που έχει, μαζί με τη φωνή του King, ήταν η υπογραφή του ήχου μας» (Hank Shermann)

Διαβάστε στο HORROR Δεκεμβρίου:

VALKYRJA: «Φτύνουμε πάνω σε όλες αυτές τις φερόμενες ως “viking” μπάντες και πραγματικά ελπίζουμε στην άμεση εξαφάνισή τους» (SW)

CODE: «Πάντα θα πρέπει να περιμένετε από τους Code να εξελίσσονται. Δεν θ’ ακούσετε από εμάς το ίδιο album δύο φορές και πάντα θα προσπαθούμε να τεντώνουμε τη μουσική μας όσο περισσότερο είναι δυνατόν» (Aort)

ABOVE US THE WAVES: «Το προσωπικό μας στοίχημα ήταν με λίγα μέσα να βρούμε τα κατάλληλα άτομα ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, την παρούσα χρονική στιγμή» (Βαγγέλης)

IN UTERO CANNIBALISM: «Τα samples είναι όλα ηχογραφημένα από εμάς. Προτιμάμε να φτιάχνουμε τα δικά μας, παρά να ψάχνουμε να βρούμε το κατάλληλο από κάποια ταινία. Αυτό μας βοηθάει να βάλουμε εύκολα τον ακροατή στο κλίμα των στίχων και στο τι θέλουμε να πούμε με αυτούς» (Bill)

DEICIDE: «Οποιονδήποτε είναι επιτυχημένος, για οποιοδήποτε λόγο, σε καμία περίπτωση δεν τον φθονώ. Αντιθέτως, χαίρομαι που γίνεται πιο δυνατός. Το να γίνεις επιτυχημένος είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς…» (Steve Asheim)

ΑΦΙΣΕΣ:

HISTORIC PICS VOL.3: IRON MAIDEN – CHILDREN OF BODOM – SLIPKNOT

CD:

“AND COVERS FOR ALL – A GREEK TRIBUTE TO METALLICA”

Page 1 of 3