
Guardian of the HAMMER
DARK TRANQUILLITY - Συνέντευξη πριν τις συναυλίες στην Ελλάδα
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού DARK TRANQUILLITY ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους έτερους αγαπημένους Πορτογάλους λύκους MOONSPELL και τους ανερχόμενους HIRAES, οπότε με αφορμή αυτό, το Metal Hammer επικοινώνησε με τον μπροστάρη των Σουηδών, MIKAEL STANNE, για μία σύντομη συναυλιακή κουβέντα, έτσι, για το «ζέσταμα». Ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε αυτό το Σάββατο 26 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater) και την Κυριακή 27 Απριλίου στην Αθήνα και το Gagarin 205.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΖΑΡΗ
TEMOR: “Descending” νέο single - videoclip
Οι Temor μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες δυνάμεις του μελωδικού death metal της ελληνικής σκηνής στις μέρες μας, καθώς ετοιμάζουν το επόμενο studio album, εμφάνισαν το videoclip για το “Descending”, ένα τραγούδι που γράφτηκε αρχικά από τον κιθαρίστα Theo το 2004 και τώρα ξαναγεννιέται με μια νέα σύνθεση και φρέσκο ήχο.
COVEN: 22 και 23 Απριλίου θα βρίσκονται για live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Οι occult rockers, Coven, με την Jinx Dawson στην εμπροσθοφυλακή τους θα βρίσκονται για συναυλίες στις 22 και 23 Απριλίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
SMALL TOWN POETS: “Samothraki” videoclip
Οι Small Town Poets που προέρχονται από την Αλεξανδρούπολη, εμφάνισαν ένα videoclip για το τραγούδι “Samothraki”.
ROTTING CHRIST: Δήλωση και φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα κατά την περιοδεία στην Ευρώπη
Οι Rotting Christ κατά την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους “Unholy Trinity” που βρίσκονται αυτές τις μέρες, ενεπλάκησαν σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Γερμανία. Εδώ θα βρείτε φωτογραφίες από το τροχαίο και την δήλωση της μπάντας έπειτα από το συμβάν.
THE MAGUS: "Hymn to Lucifer" καινούριο τραγούδι από το σχήμα
Οι εξαιρετικοί The Magus, που ξεπήδησαν από τις στάχτες των εμβληματικών Necromantia, του σχήματος που μαζί με τους Rotting Christ και τους Varathron, όρισαν και διέδωσαν σε παγκόσμιο επίπεδο, τον ήχο του ελληνικού black metal, δημοσιοποίησαν ένα καινούριο τραγούδι που έχει τον τίτλο "Hymn to Lucifer".
HYPNOTIC NAUSEA: "The Age of Nothing", καινούριο album στις 25 Απριλίου και νέο τραγούδι
Ένα από τα πλέον δημιουργικά και ανήσυχα καλλιτεχνικά σχήματα των καιρών μας, οι εξαιρετικοί Hypnotic Nausea, είναι έτοιμοι για την κυκλοφορία καινούριο δίσκου που έχει τον τίτλο "The Age of Nothing". Το album έχει προγραμματιστεί για τις 25 Απριλίου και εδώ βρίσκουμε το εξώφυλλο, το tracklist, καθώς και το πρώτο τραγούδι που δημοσιοποίησαν.
ΤΗΙS.IS.HAMMER.484: Τεύχος Απριλίου με πρωταγωνιστή τον Αρχιερέα του θεατρικού shock rock! THE ALICE COOPER ISSUE!
Απρίλιος με Σοκ και Δέος! Απρίλιος με ALICE COOPER και ROTTING CHRIST! Το τεύχος γέμισε με δηλητηριώδεις μαύρες αράχνες, φίδια, αγχόνες και λαιμητόμους καθώς κυκλοφορεί με μεγάλο πρωταγωνιστή τον μυθικό Alice! Μια από τις πλέον επιδραστικές προσωπικότητες στην Ιστορία της µουσικής, που το καλοκαίρι θα απολαύσουμε σε μια χορταστική headline εμφάνιση στα πλαίσια του Rockwave Festival. Και επειδή αντιλαμβανόμαστε την αποκλειστική συνέντευξη με τον Μέγα Αρχιερέα του θεατρικού shock rock ως εξαιρετικό γεγονός για τους αναγνώστες μας, το εξώφυλλο που τον αφορά το κοσμεί ο πίνακας που ζωγράφισε ο Γιάννης Τούσσας (Graphic No Jutsu). Όσο για το έτερο εξώφυλλο του τεύχους, εκεί συναντάμε τους ιστορικούς Πρεσβευτές του ελληνικού metal ROTTING CHRIST με διπλή αφορμή. Την κυκλοφορία του “35 Years Of Evil Existence - Live In Lycabettus” και την επικείμενη μεγάλη εμφάνιση της μπάντας, στις 27 Ιουνίου στο Terra Republic! Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας δίνετε να προχωράμε! Αν θέλετε να μάθετε τα σημεία διανομής του METAL HAMMER, τηλεφωνήστε στο 210-4820033 ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook και θα σας ενημερώσουμε που υπάρχει διαθέσιμο. Επίσης το τεύχος μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας το παραγγελία ΕΔΩ.
KINETIC, PLAGUE OF MURDER, TETRACTYS, GUN RECOIL: Σάββατο 31 Μαϊου live στο Temple Athens
Οι Kinetic, Plague of Murder, Tetractys και Gun Recoil, τέσσερις μπάντες που αντιπροσωπεύουν το σπουδαίο χθες και το έντονα δημιουργικό σήμερα της σκηνής, το Σάββατο 31 Μαΐου, θα πραγματοποιήσουν live στο Temple Athens.
RELEASE ATHENS: Mastodon και Haken προστέθηκαν στην ημέρα εμφάνισης των Dream Theater
Την Τετάρτη 23 Ιουλίου όπου θα εμφανιστούν οι Dream Theater στο Release Athens, προστέθηκαν οι Mastodon και Haken.