Monday, 07 March 2016 12:35

TONY IOMMI: «Μάλλον θα ξαναδουλέψω με τον Τony Martin»

Written by 

    H πορεία των αυθεντικών Black Sabbath, με το πέρας της καλοκαιρινής περιοδείας τους, έρχεται στο τέλος της. Ο Tony Iommi, συζητώντας για το τι θα κάνει στη συνέχεια, άνοιξε το ενδεχόμενο της επανεξέτασης της Tony Martin περιόδου της μπάντας, ξεκινώντας με τις επανακυκλοφορίες των "Headless Cross" (1989) και "Tyr" (1990), όπως και με το ενδεχόμενο να γράψουν οι δύο Tonies νέα κομμάτια για να συνοδεύσουν το repackaging αυτών των τίτλων.

    Ο Iommi επιβεβαίωσε πως έχει αυτές τις επανεκδόσεις στα σκαριά και πως σκοπεύει να ξαναδουλέψει με τον Martin, ενώ το επόμενο ζευγάρι επανεκδόσεων θα είναι τα δύο τελευταία albums που έκαναν μαζί, τα "Cross Purposes" (1994) και "Forbidden" (1995). Το πρώτο τους, το "Eternal Idol", έχει ήδη επανακυκλοφορήσει, και μάλιστα ως bonus CD υπάρχουν τα demos με τον εκλιπόντα τραγουδιστή Ray Gillen (ακούστε τους Βadlands).

    Ο Tony Martin στον προσωπικό του Facebook λογαριασμό έγραψε πως θα ήθελε πολύ να κάνει κάτι εκ νέου με τον Iommi, καθώς το 2017 συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από τη πρώτη τους συνεργασία.