Monday, 31 March 2014 18:14

BLACK LABEL SOCIETY: "My Dying Time" (νέο video-clip)

Written by 

    Black Label Society του Zakk Wylde επανέρχονται δισκογραφικά με το "Catacombs of the Black Vatican". Από αυτό το νέο album, οι BLS δημιούργησαν ένα καινούριο video-clip για το τραγούδι "My Dying Time".

    Το track listing του "Catacombs Of The Black Vatican" είναι το εξής:

    01. Fields Of Unforgiveness
    02. My Dying Time
    03. Believe
    04. Angel Of Mercy
    05. Heart Of Darkness
    06. Beyond The Down
    07. Scars
    08. Damn The Flood
    09. I've Gone Away
    10. Empty Promises
    11. Shades Of Gray
    12. Dark Side Of The Sun (bonus track)
    13. The Nomad (bonus track)

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video-clip για το τραγούδι "My Dying Time" καθώς και το trailer για το νέο album.