Monday, 12 May 2014 21:59

DIO: "Strange Highways" και "Mob Rules" (videos από την εμφάνιση του 1993 στο Hammersmith Apollo)

Written by 

    Στις 13 Μαΐου, θα κυκλοφορήσει σε DVD, Blu-ray και διπλό CD το "Live In London: Hammersmith Apollo" της μπάντας του Dio. Πρόκειται για την ηχογράφηση και μαγνητοσκόπηση της εμφάνισης του σχήματος που έγινε στις 12 Δεκεμβρίου του 1993 στο Hammersmith Apollo του Λονδίνου. Το line up του συγκροτήματος εκείνη την εποχή ήταν Ronnie James Dio (vocals), Vinny Appice (drums), Jeff Pilson (bass), Tracy G (guitar).

    Το track listing του "Live In London: Hammersmith Apollo"είναι το εξής:

    01. Stand Up And Shout
    02. Strange Highways
    03. Don't Talk To Strangers
    04. Evilution
    05. Pain (with guitar solo)
    06. The Mob Rules
    07. Children Of The Sea
    08. Holy Diver
    09. Heaven And Hell
    10. Man On The Silver Mountain
    11. Drum Solo
    12. Heaven And Hell (reprise)
    13. Jesus Mary & The Holy Ghost
    14. Hollywood Black
    15. The Last In Line
    16. Rainbow In The Dark
    17. We Rock
    18. Here's To You

    Από την συγκεκριμένη κυκλοφορία μπορείτε να δείτε παρακάτω τα video για τα τραγούδια "Strange Highways" και "Mob Rules".