Wednesday, 09 July 2014 15:17

ΒRUCE DICKINSON: Δείτε το show που έδωσε στο βρετανικό Sonisphere, πιλοτάροντας ρέπλικα αεροσκάφους του Α' Παγκ. Πολέμου

Written by 

    Ο πολυάσχολος frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, έκανε κάτι το διαφορετικό από το σύνηθες show που δίνει με τη βρετανική υπερμπάντα για να διασκεδάσει το κοινό του, καθώς στα πλαίσια του βρετανικού Sonisphere στις 5 Ιουλίου συμμετείχε ως πιλότος ρέπλικας αεροσκάφους του Α' Παγκοσμίου Πολέμου σε 12λεπτη επίδειξη με αφορμή τη 100η επέτειο του Πολέμου.


    Η επίδειξη των αεροσκαφών έγινε από τον αεροπορικό σύλλογο The Great Wall Display Team που αναλαμβάνει αναπαραστάσεις σε Αγγλία και Ευρώπη έχοντας μάλιστα ως χορηγό την μπύρα Trooper των Maiden! Για την επίδειξη χρησιμοποιήθηκαν 9 αεροσκάφη 5 διαφορετικών τύπων του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Bruce πιλόταρε το δικό του Fokker Dr1 Triplane, που είναι και το ακριβές μοντέλο που χρησιμοποιούσε ο φημισμένος Γερμανός πιλότος Manfred von Richthofen (ο «Κόκκινος Βαρώνος»).

    Δείτε εδώ ένα από τα videos της επίδειξης του Bruce Dickinson και του υπόλοιπου team, μετά την οποία ο Βρετανός frontman έδωσε με τους Iron Maiden μία headline εμφάνιση στο Sonisphere, την τελευταία της Maiden England περιοδείας.