Monday, 29 September 2014 17:27

WITCHES OF DOOM: "Rotten to the Core" (νέο video- clip)

Written by 

    Οι Witches of Doom αναμένεται να επανακυκλοφορήσουν το "Obey" ντεμπούτο τους στις 15 Μαΐου. Ο πρώτος δίσκος των Ρωμαίων goth/ doomsters περιλαμβάνει 9 κομμάτια (συν ένα hidden track).


    01. The Betrayal
    02. Witches of Doom
    03. To the Bone
    04. Neeedless Needle
    05. Crown of Thorns
    06. Dance of the Dead Flies
    07. Rotten to the Core
    08. It’s My Heart (Where I Feel the Cold)
    09. Obey

    Δείτε εδώ το video που ετοίμασαν οι Ιταλοί για το "Rotten to the Core":