Tuesday, 07 October 2014 23:27

MONSTER MAGNET: "The Duke" (νέο video- clip)

Written by 

    Το 2013 κυκλοφόρησε ένα από τα καλύτερα Monster Magnet albums των τελευταίων πολλών ετών, το "Last Patrol". Έτσι, στις 18 Νοεμβρίου, ο Dave Wyndorf και η παρέα του θα μας δώσουν το "Milking the Stars: A Reimagining οf Last Patrol". Aπό 'κει έρχεται και το video για τη νέα εκτέλεση του "The Duke".

    Η εν λόγω κυκλοφορία είναι μία πειραματική κυκλοφορία των Monster Magnet, όπως δηλώνει ο αρχηγός τους, καθώς περιλαμβάνει εναλλακτικές εκτελέσεις κομματιών του "Last Patrol", τέσσερα ολοκαίνουργια κομμάτια και live εκτελέσεις.

    Τα λόγια του Wyndorf: «Πρόκειται για ένα "what-if?" του προηγούμενου δίσκου. Δηλαδή, πώς θα ήταν αν αυτά τα τραγούδια γραφόντουσαν το 1968; Τι θα γινόταν αν ένα χαρούμενο τραγούδι γινόταν θυμωμένο; Πώς η πρόσθεση τρομακτικών πλήκτρων και Mellotron θα επηρέαζε το συναισθηματικό vibe ενός κομματιού; Τέτοιου είδους ερωτήσεις έκαναν βόλτα στο κεφάλι μου κάθε φορά που γράφω νέο δίσκο και αυτή την φορά είπα να τις απαντήσω επιχειρώντας αυτόν τον πειραματισμό. Το καλό είναι ότι όλη αυτή η ιστορία γέννησε ολοκαίνουργια τραγούδια. Νέοι ήχοι, νέα φωνητικά, διαφορετικά όργανα και συνθέσεις, με ένα περίεργο '60s vibe, διαφορετικό από του "Last Patrol"

    Το tracklisting είναι:

    01. Let the Circus Burn
    02. Mindless Ones '68
    03. No Paradise for Me
    04. End of Time (B-3)
    05. Milking the Stars
    06. Hellelujah (Fuzz and Swamp)
    07. I Live Behind the Clouds (Roughed Up and Slightly Spaced)
    08. Goliath Returns
    09. Stay Tuned (Even Sadder)
    10. The Duke (Full on Drums 'N Wah)
    11. Last Patrol (live)
    12. Three Kingfishers (live)

    Δείτε εδώ το video σε σκηνοθεσία Phil Mucci: