Tuesday, 11 November 2014 23:54

AC/DC: "Play Ball" (νέο video- clip)

Written by 

    To video- clip για το single "Play Ball" των θρυλικών AC/DC είναι επιτέλους διαθέσιμο, βάζοντας μας στην τελική ευθεία για το επικείμενο "Rock or Bust" album που αναμένεται στις 2 Δεκεμβρίου. To clip γυρίστηκε 3 και 4 Οκτωβρίου στα Black Island Studios του Middlesex με σκηνοθέτη τον David Mallet.

    O drummer των Αυστραλών, Phil Rudd, που ηχογράφησε κανονικά τον δίσκο, απουσίαζε από τα γυρίσματα των clips (έκαναν ένα και για το "Rock or Bust"). Aντικαταστάτης του ήταν ο Bob Richards (Adrian Smith, Shogun). O λόγος που απουσίαζε ο Rudd ήταν για τις κατηγορίες που αντιμετώπισε στη Νέα Ζηλανδία για επιχείρηση οργάνωσης δολοφονίας. Επιπροσθέτως, ο Rudd κατηγορήθηκε για κατοχή μεθαμφεταμίνης και κάνναβης κι απειλές φόνου. Η δίκη του εκκρεμεί για τις 27 Νοεμβρίου, με τους AC/DC να δηλώνουν επίσημα ότι θα συνεχίσουν κανονικά την προώθηση του νέου album.

    To "Rock or Bust" είναι το πρώτο full- length του συγκροτήματος από το 2008, όταν και κυκλοφόρησε το "Black Ice", αλλά και το πρώτο τους χωρίς τον ιδρυτή και riff-ομάστορα Malcolm Young ο οποίος υποφέρει από άνοια. Αντικαταστάτης του ο ανιψιός του, Stevie.

    Εδώ το νέο video της σπουδαίας rock 'n roll μπάντας: