Monday, 17 August 2015 22:43

ANNIHILATOR: "Creepin' Again" (νέο lyric-video)

Written by 

    Ένα καινούριο lyric-video παρουσίασαν οι Καναδοί Annihilator για το τραγούδι "Creepin' Again". Ο νέος δίσκος (15ος στη πορεία τους) των Annihilator κυκλοφορεί στις 18 Σεπτεμβρίου κι ονομάζεται "Suicide Society".
    Ο επί 11 χρόνια frontman των Kαναδών, Dave Padden, δεν είναι πλέον μέλος του group, με αποτέλεσμα ο mainman Jeff Waters ν' αναλαμβάνει ξανά τα φωνητικά, ενώ έχει επιμεληθεί όλες τις συνθέσεις, τις κιθάρες, το μπάσο, τη παραγωγή, τη μίξη και το mastering του album.



    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jeff Waters αναλαμβάνει τα φωνητικά της μπάντας του, καθώς αυτό είχε συμβεί και στα "King of the Kill" (1994), "Refresh the Demon" (1996) και "Remains" (1997) albums. Στη μπάντα επιστρέφει και ο μπασίστας της "King of the Kill" περιόδου, Cam Dixon.

    O Jeff Waters δηλώνει πως οι επιρροές του στα φωνητικά αυτή τη φορά είναι οι Layne Staley, Ozzy Osbourne, James Hetfield και Dave Mustaine. «Ο Dave Padden ήταν στη μπάντα 11 χρόνια και ο μοναδικός λόγος που αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο είναι ότι κουράστηκε από τις συνεχείς περιοδείες, μένοντας έτσι μακριά από το σπίτι του και άλλες υποχρεώσεις. Τον ευχαριστώ για τη τεράστια προσφορά του στο συγκρότημα. Φυσικά, οι Annihilator δεν το βάζουν ποτέ κάτω, και μπορώ να πω πως ετοιμάσαμε τον καλύτερο μας δίσκο εδώ και πολλά χρόνια, το "Suicide Society".»

    "Suicide Society" tracklisting:

    01. Suicide Society
    02. My Revenge
    03. Snap
    04. Creepin' Again
    05. Narcotic Avenue
    06. The One You Serve
    07. Break, Enter
    08. Death Scent
    09. Every Minute

    Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο lyric-video.