Thursday, 17 December 2015 19:24

THE WINERY DOGS: "Fire" (νέο video-clip)

Written by 

    Το super group The Winery Dogs, με μέλη τους Richie Kotzen, Billy Sheehan και Mike Portnoy κυκλοφόρησε νέο, επίσημο video-clip για το τραγούδι “Fire” που θα συμπεριλαμβάνεται στον νέο δίσκο τους, “Hot Streak”. Μαζί με το βίντεο αυτό, παραθέτουμε και μία ακουστική εκτέλεση του “Captain Love” που μεταδόθηκε από την εκπομπή “Nights with Alice Cooper”.

     

    Η μπάντα ετοιμάζεται να δώσει μια σειρά εμφανίσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές 2016 για την προώθηση του δίσκου ο οποίος κυκλοφορεί εκεί από την earMUSIC σε συνεργασία με τη Loud & Proud Records.

    Για τη συγκεκριμένη mini περιοδεία, ο Mike Portnoy σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το τσίρκο των Winery Dogs στην Ευρώπη και τη Μεγάλη Βρετανία. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να βρεθούμε σε όσο περισσότερα μέρη γίνεται. Αν όμως δεν βρείτε τη χώρα σας στις ημερομηνίες της περιοδείας, μην τρομάξετε, θα ξαναείμαστε στα μέρη σας το καλοκαίρι. Σας περιμένουμε!».

    Από την πλευρά του, ο Richie Kotzen στον ίδιο τόνο ανέφερε: «Μας έχει ξετρελάνει η ευκαιρία που μας δόθηκε, να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο για να δώσουμε συναυλίες για να υποστηρίξουμε το νέο μας υλικό. Σας ευχαριστούμε που κάνατε αυτή την κυκλοφορία επιτυχημένη, και θα σας δούμε απ’ το σανίδι σύντομα.».

    Οι ημερομηνίες για τα βρετανικά shows, για όσους ενδιαφέρονται είναι οι εξής:

    31 Ιανουαρίου: Λονδίνο, Αγγλία – O2 Shepherds Bush Empire
    2 Φεβρουαρίου: Μπρίστολ, Αγγλία – O2 Academy
    4 Φεβρουαρίου: Μάντσεστερ, Αγγλία – O2 Ritz
    5 Φεβρουαρίου: Μπέρμιγχαμ, Αγγλία – O2 Institute