Saturday, 30 January 2016 20:56

ROBB FLYNN: Απάντηση προς τον Phil Anselmo για το απαράδεκτο περιστατικό στο Dimebash και η απολογία του Anselmo (video)

Written by 

    Ο frontman των Machine Head, Robb Flynn, δημοσίευσε ένα ιδιαίτερα ουσιαστικό και εύστοχο video στο οποίο απαντά στον Phil Anselmo και όσους υποστήριξαν ή επέδειξαν ανοχή στον απαράδεκτο ναζιστικό χαιρετισμό και την κραυγή “white power” που απηύθυνε προς το κοινό του Dimebash event. Ο Phil Anselmo προσπάθησε ανεπιτυχώς να δικαιολογηθεί σχολιάζοντας πως ήταν ένα είδους αστείου διότι στα παρασκήνια έπιναν λευκό κρασί, και το όλο περιστατικό έχει πυροδοτήσει μεγάλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Το video μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Παρακάτω θα βρείτε επίσης video με την σημερινή απολογία του Phil Anselmo για το συμβάν.

    Περιληπτικά, ο Robb Flynn, όντας ταυτόχρονα και ένας εκ των συμμετεχόντων του φιλανθρωπικού αυτού event που διοργανώνεται εις μνήμη του δολοφονημένου επί σκηνής Dimebag Darrell ώστε να ενισχυθεί οικονομικά το “Ronnie James Dio Stand Up and Shout Cancer Fund”, αρχικά κατέρριψε τους ισχυρισμούς περί λευκού κρασιού για όσους τους είχαν αρχικά πιστέψει.

    Εν συνεχεία τόνισε πως εντυπωσιάζεται αρνητικά από την ανοχή που επιδεικνύει στο περιστατικό η metal κοινότητα υποστηρίζοντας ότι αν κάτι τέτοιο ακουγόταν από τον Justin Bieber, τους Nickelback, τον Tom Brady (παίκτης του NFL) ή ακόμα και τον Lars Ulrich θα ξεσπούσε «καταιγίδα» (σ.σ. shitstorm ανέφερε χαρακτηριστικά).

    Κλείνοντας, και ύστερα από μια σύντομη αυτοκριτική, τόνισε πως δεν πρέπει η αγάπη του κοινού προς τους Pantera να απωθεί τους ανθρώπους απ’ το να ασκήσουν κριτική προς το συμβάν του Dimebash και δήλωσε πως δεν θέλει να είναι μέρος μιας metal σκηνής που δικαιολογεί τέτοιες ανιστόρητες απόψεις και πράξεις.