Thursday, 25 February 2016 16:55

IRON MAIDEN: Videos απ’ την έναρξη της περιοδείας για το “The Book of Souls”

Written by 

    Χτες, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα στην περιοδεία των Iron Maiden για την προώθηση του περσινού “The Book of Souls” στο στάδιο BB&T Center στα προάστια του Fort Lauderdale της Florida. Από την εμφάνιση αυτή δόθηκαν στη δημοσιότητα ορισμένα videos τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω όπως και το intro που χρησιμοποιεί η μπάντα σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας.


    01. If Eternity Should Fail
    02. Speed of Light
    03. Children of the Damned
    04. Tears of a Clown
    05. The Red and the Black
    06. The Trooper
    07. Powerslave
    08. Death or Glory
    09. The Book Of Souls
    10. Hallowed Be thy Name
    11. Fear of the Dark
    12. Iron Maiden


    13. The Number of the Beast
    14. Blood Brothers
    15. Wasted Years