Wednesday, 16 March 2016 17:12

SLAYER: “You Against You” (νέο video clip)

Written by 

    Το κομμάτι “You Against You” από τον πρόσφατο δίσκο τους “Repentless” που κυκλοφόρησε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2015 μέσω της Nuclear Blast επέλεξαν για να γυρίσουν το νέο τους video clip το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο BJ McDonnell, σκηνοθέτης της ταινίας "Hatchet III" και οπερατέρ σε πληθώρα ταινιών και σειρών.

    Το video αποτελεί prequel εκείνου που είχε δημοσιευθεί για το title-track του δίσκου και εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψη του Wyatt, του ηθοποιού με το καλυμμένο μάτι (στο ρόλο αυτό, ο Jason Trost). Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην έρημο Mojave της California κοντά σε μια αεροπορική βάση και το video είναι εμφανώς επηρεασμένο από ταινίες τρόμου.

    Σύμφωνα με τον Kerry King το στιχουργικό περιεχόμενο του κομματιού αφορά όσους έχουν όλα τα φόντα να επιτύχουν όμως τελικά είναι οι χειρότεροι εχθροί του ίδιου τους του εαυτού και αποτυγχάνουν διαρκώς. Ο κιθαρίστας της μπάντας δήλωσε επίσης πως θα ήθελε η ιστορία των δύο videos από το νέο δίσκο να συνεχιστεί με ένα τρίτο.