Friday, 08 April 2016 12:55

KAWIR: "Hail to the Three Shaped Goddess" (νέο video- clip)

Written by 
    KAWIR: "Hail to the Three Shaped Goddess" (νέο video- clip)

    O νέος δίσκος των Ελλήνων Kawir θα τιτλοφορείται "Father Sun Mother Moon"/ «Πάτερ Ήλιε, Μήτερ Σελάνα» και αναμένεται στις 29 Απριλίου. Βλέπουμε το video- clip για το "Hail to the Three Shaped Goddess".

    «O τίτλος συμβολίζει τον κύκλο της ζωής», αναφέρει ο bandleader και ιδρυτής των Kawir, Therthonax, o oποίος παρουσιάζει και το νέο line- up με αυτό το album.

    Το album είναι πλούσιο και σε guest συμμετοχές: Gothmog (Soulskinner, Thou Art Lord), Δημήτρης Χαρίσης (Released Anger), Expulsion Angel (Nergal) και Κώστας Σαββίδης (Septicemia, Soulskinner, Mahakala, ex- Nightfall).

    Το νέο video της ιστορικής ελληνικής black metal μπάντας, σε σκηνοθεσία Αντώνη Σκαραμαγκά (Amken, Rapture, War Device):

    Παράλληλα, κυκλοφορεί το box «Αμύητον Μη Εισιέναι» με 6 βινύλια (colored ή μαύρα) ή CD's -αναλόγως την έκδοση- με τα πέντε full- length του συγκροτήματος και τη συλλογή «Νυχτός Τελετήσιν: 20 Years of Recordings», μαζί με 16σέλιδο ένθετο. Λίγο πριν, προηγήθηκε και η αντίστοιχη συλλογή σε κουτί με κασέτες.



    Οι Kawir εμφανίζονται στο "Lord of the Void vol.2" το Σάββατο 23 Απριλίου στο Gagarin 205 (Λιοσίων 205), μαζί με τους Mortuary Drape, Varathron, Chaosbaphomet, Disharmony και The Unconfessed. Μάλιστα, θα συνεργαστούν επί σκηνής με τον Στέφανο "Necroabyssious" των Varathron, που παλιότερα είχε τραγουδήσει στους Kawir.