Monday, 25 April 2016 22:42

HATEBREED: “Looking Down The Barrel Of Today” (νέο video – clip)

Written by 
    HATEBREED: “Looking Down The Barrel Of Today” (νέο video – clip)

    Εν αναμονή του επερχόμενου album τους “The Concrete Confessional”, οι Αμερικανοί Hatebreed δείχνουν σε εξαιρετική φόρμα μέσα από το ολοκαίνουριο video – clip για το κομμάτι “Looking Down the Barrel of Today".

    Το video γυρίστηκε στο προβάδικο της μπάντας στο Κονέκτικατ και την σκηνοθεσία του ανέλαβε ο David Brodsky (Cannibal Corpse, Whitechapel, All That Remains). Κατά την διάρκεια του video εμφανίζεται ένα κείμενο που έγραψε ο frontman της μπάντας Jamey Jasta σχετικά με την μουσική που μας αφορά αλλά και για το πως πρέπει όλοι μας να κρατάμε μια θετική νοητική και πνευματική στάση.

    Υπενθυμίζουμε πως οι Hatebreed ανήκουν πλέον στο δυναμικό της Nuclear Blast και σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω της οποίας θα κυκλοφορήσει το album στις 13 ΜαΪου. Την παραγωγή ανέλαβε ο μακροχρόνιος συνεργάτης του σχήματος Chris "Zeuss" Harris (Rob Zombie, Suicide Silence, Whitechapel) ενώ την μίξη ο Josh Wilbur (Lamb of God, Megadeth). Το εξώφυλλο αποτελεί δημιουργία του Marcelo Vasco (Slayer).

    Το video – clip του “Looking Down the Barrel of Today” μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω καθώς και το lyric video για το κομμάτι “A.D.” που δημοσίευσε η μπάντα στις αρχές του μήνα.