Wednesday, 04 May 2016 13:56

MOTÖRHEAD: “Bomber” (“Clean Your Clock” DVD, live video)

Written by 
    MOTÖRHEAD: “Bomber” (“Clean Your Clock” DVD, live video)

    Το πρώτο video από τη νέα ζωντανά ηχογραφημένη και μαγνητοσκοπημένη δουλειά των αξεπέραστων Motörhead, “Clean Your Clock” δόθηκε στη δημοσιότητα. Ο λόγος για το κλασικό “Bomber” που είναι το εναρκτήριο κομμάτι της συναυλίας.

    Το “Clean Your Clock” κυκλοφορεί στις 10 Ιουνίου μέσω της UDR και περιλαμβάνει υλικό από τις εμφανίσεις της μπάντας σε Ζυρίχη και Μόναχο στις 20 και 21 Νοεμβρίου του 2015 αντίστοιχα έναν περίπου μήνα πριν τον θάνατο του Αρχηγού Lemmy Kilmister στις 28 Δεκεμβρίου. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν πτοήθηκε από τη βεβαρημένη υγεία του και προσέφερε ένα αψεγάδιαστο show στους φίλους της μπάντας.

    Πέραν από τις εκδόσεις απλού CD ή συνδυασμού DVD ή Blu-ray με CD, το album θα είναι διαθέσιμο και σε χρωματιστό διπλό βινύλιο καθώς και σε box set που θα περιλαμβάνει το χρωματιστό LP, το DVD και το CD της εμφάνισης και ένα μεταλλικό κόσμημα με το έμβλημα των Motörhead. Ένας περιορισμένος αριθμός αντιτύπων του εν λόγω box set που θα είναι διαθέσιμα μέσω του e-shop της UDR θα προσφέρουν το κόσμημα σε χρυσό ή ασήμι.

    Track listing:

    01. Start
    02. Live Intro
    03. Bomber
    04. Stay Clean
    05. Metropolis
    06. When The Sky Comes Looking For You
    07. Over The Top
    08. Guitar Solo
    09. The Chase Is Better Than The Catch
    10. Lost Woman Blues
    11. Rock It
    12. Orgasmatron
    13. Doctor Rock Pt 1
    14. Drum Solo
    15. Doctor Rock Pt 2
    16. Just 'Cos You Got The Power
    17. No Class
    18. Ace Of Spades
    19. Whorehouse Blues
    20. Overkill