Wednesday, 08 June 2016 16:44

IRON MAIDEN: Μια ματιά στο εσωτερικό του ED FORCE ONE (video)

Written by 
    IRON MAIDEN: Μια ματιά στο εσωτερικό του ED FORCE ONE (video)

    Με ένα video διάρκειας ενάμισι λεπτού, οι Iron Maiden μας προσφέρουν μια σύντομη ξενάγηση στο νέο τους αεροσκάφος, ένα Boeing 747 που ονομάζεται Ed Force One και που χρησιμοποιείται για να μεταφέρει το συγκρότημα, το road crew και τον εξοπλισμό του σε κάθε σταθμό της περιοδείας, με τον Bruce Dickinson να αναλαμβάνει το πιλοτάρισμα.

    Ο τραγουδιστής των Iron Maiden δηλώνει χαρακτηριστικά: «Είναι ένα υπέροχο αεροπλάνο. Μας επιτρέπει να λειτουργούμε με ευρωπαϊκά δεδομένα σε παγκόσμια βάση. Είναι η δική μας χρονομηχανή, το δικό μας μαγικό χαλί.»

    Το Ed Force One μπορεί να μεταφέρει έως και 10 τόνους εξοπλισμού και έχει ενοικιαστεί από την εταιρία Air Atlanta με τη Boeing να παρέχει τεχνική υποστήριξη.

    Η εν λόγω τεχνική υποστήριξη έγινε απαραίτητη στα τέλη του Μαρτίου όταν και απαιτήθηκε μια 10ήμερη διαδικασία επισκευής ύστερα από ένα σοβαρό χτύπημα στους κινητήρες του αεροσκάφους. Τότε κινητοποιήθηκε ολόκληρος ο εταιρικός μηχανισμός ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα ανταλλακτικά και εργαλεία και να ταξιδέψει μία ομάδα μηχανικών στο Santiago για να επιλυθεί το πρόβλημα και να συνεχιστεί ομαλά η περιοδεία.

    Δείτε εδώ το video.