Wednesday, 06 July 2016 16:49

MEGADETH: Videos από τη χτεσινή τους συναυλία στην Αθήνα

Written by 
    MEGADETH: Videos από τη χτεσινή τους συναυλία στην Αθήνα

    Χτες βράδυ, 5 Ιουλίου, οι θρυλικοί Megadeth επισκέφτηκαν την χώρα μας στα πλαίσια της περιοδείας για τον πολύ καλό πρόσφατο δίσκο τους “Dystopia” που βρίσκεται σε κυκλοφορία από τις 22 Ιανουαρίου μέσω της EMI/Universal.

    Στην εμφάνιση αυτή, το συγκρότημα παρουσιάστηκε σε εξαιρετική φόρμα ανταμείβοντας στο έπακρο όσους προσήλθαν και γέμισαν το Piraeus 117 Academy ενώ παράλληλα συστήθηκε στο κοινό ο νέος κιθαρίστας, ο βιρτουόζος Kiko Loureiro των Angra με το line-up να συμπληρώνει ο Dirk Verbeuren των Soilwork στα τύμπανα.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε το setlist της βραδιάς, υπογεγραμμένο μάλιστα από τον ίδιο τον Dave Mustaine, που μας παραχώρησε ο Γιάννης Καϊμακάμης της εξαιρετικής ομάδας The Nightwatchers που είναι υπεύθυνοι για τα γυρίσματα της εκπομπής TV War του Mad και του Metal Hammer. Παρεμπιπτόντως, δεν έπαιξαν το "Rattlehead", αλλά το "A Tout le Monde".

    Απολαύστε, επίσης, μερικά ερασιτεχνικά αλλά καλής ποιότητας videos από το live, ώστε να πάρετε μια γεύση όσοι δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε και να ξαναζήσετε έστω και για λίγο τη βραδιά όσοι ήσασταν εκεί. Δεν έλειψε, εννοείται αναφορά στον προσφάτως αδικοχαμένο drummer τους Nick Menza, στον οποίο ο Dave Mustaine αφιέρωσε το έπος “Tornado of Souls”.

    Υπενθυμίζουμε ότι στο Metal Hammer Ιουλίου που κυκλοφορεί από χτες, θα βρείτε την παρακάτω αφισάρα με το ιστορικό line up-φωτιά των Megadeth των Mustaine, Ellefson, Menza και Friedman.