Tuesday, 26 July 2016 14:49

LEE AARON: Bad Boyfriend (νέο video-clip)

Written by 
    LEE AARON: Bad Boyfriend (νέο video-clip)

    Η Καναδή Lee Aaron, κυκλοφόρησε video clip για το κομμάτι "Bad Boyfriend" του νέου της δίσκου. Το album "Fire And Gasoline" κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου.

    Η ηχογράφηση έγινε στο The Farm studio (πρώην Little Mountain Sound) από τον παραγωγό Ben Kaplan (Mother Mother, Hedley) και τον John Webster (Bon Jovi, Aerosmith, The Cult).

    "Fire And Gasoline" track listing:

    01. Tom Boy
    02. Fire And Gasoline
    03. Wanna Be
    04. Bitter Sweet
    05. Popular
    06. 50 Miles
    07. Bad Boyfriend
    08. Heart Fix
    09. Nothing Says Everything
    10. If You Don't Love Me Anymore
    11. Find The Love