Wednesday, 24 August 2016 18:44

VEKTOR: Videos από τη χτεσινή συναυλία τους στην Αθήνα

Written by 
    VEKTOR: Videos από τη χτεσινή συναυλία τους στην Αθήνα

    Χτες βράδυ, 23 Αυγούστου, οι εκπληκτικοί tech-thrashers Vektor, έδωσαν την 1η συναυλία τους στην Αθήνα, στο AN Club, στα Εξάρχεια, με support σχήματα τους νέους και πολλά υποσχόμενους Rapture και τους εξαιρετικούς Sacral Rage, στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του νέου, τρίτου δίσκου τους, “Terminal Redux” που κυκλοφορεί από τις 6 Μαΐου μέσω της Earache.

    Οι ιδιαίτερα ενθουσιώδεις παρευρισκόμενοι, όλων των ηλικιών, άρχισαν να φτάνουν από νωρίς στο AN για να παρακολουθήσουν όλες τις μπάντες, και στο κυρίως πιάτο της βραδιάς, οι αντιδράσεις ήταν φρενήρεις. Το set της μπάντας, όπως ήταν αναμενόμενο αφιερώθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου στο νέο τους αριστούργημα, με τις επιλογές από τους παλαιότερους δίσκους να αποτελούν τον επίλογο της βραδιάς.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο ερασιτεχνικά, καλής ποιότητας videos, από το εναρκτήριο “Charging the Void”, και το 2ο “Cygnus Terminal” που αποτελούν και τα 2 πρώτα τραγούδια του “Terminal Redux”, ώστε όσοι βρεθήκατε εκεί να ξαναζήσετε εν μέρει τις στιγμές της συναυλίας ενώ όσοι δεν καταφέρατε να είστε στη συναυλία, να πάρετε μια μικρή γεύση απ' τα όσα πολύ ωραία συνέβησαν στο AN.

    Το setlist ήταν ίδιο με εκείνο της εμφάνισης της μπάντας στη Θεσσαλονίκη στο Eightball μια ημέρα πριν, πλην του “Asteroid” που ακούστηκε μόνο στην Αθήνα.

    01. Changing The Void
    02. Cygnus Terminal
    03. LCD (Liquid Crystal Disease)
    04. Mountains Above The Sun
    05. Ultimate Artificer
    06. Pteropticon
    07. Psychotropia
    08. Pillars Of Sand
    09. Collapse
    10. Recharging The Void
    11. Hunger For Violence
    12. Black Future
    13. Tetrastructural Minds
    14. Asteroid