Friday, 09 September 2016 15:23

RED FANG: "Shadows" (νέο video-clip)

Written by 
    RED FANG: "Shadows" (νέο video-clip)

    Οι Red Fang κυκλοφορούν το νέο τους album "Only Ghosts" στις 14 Οκτωβρίου μέσω της Relapse. Η παραγωγή έγινε από τον Ross Robinson (Slipknot, Sepultura, Korn).

    Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο video clip για το κομμάτι "Shadows" μέσω της Funny Or Die. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

    "Only Ghosts" track listing:

    01. Flies
    02. Cut It Short
    03. Flames
    04. No Air
    05. Shadows
    06. Not For You
    07. The Smell of the Sound
    08. The Deep
    09. I Am a Ghost
    10. Living in Lye