Saturday, 08 October 2016 16:12

DARK TRANQUILITY: “Atoma” (νέο animated video)

Written by 
    DARK TRANQUILITY: “Atoma” (νέο animated video)

    Με το νέο, 11ο album τους με τίτλο “Atoma” να κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου μέσω της Century Media, οι Σουηδοί melodic deathsters έδωσαν στη δημοσιότητα ένα animated video για το ομώνυμο τραγούδι και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

    Το “Atoma” ηχογραφήθηκε στο studio Rogue Music που βρίσκεται στο Gothenburg και ανήκει στον πληκτρά της μπάντας, Martin Brändström. Τη μίξη ανέλαβε ο David Castillo που έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μπάντες όπως οι Candlemass, οι Opeth και οι Katatonia ενώ το εξώφυλλο σχεδίασε για μια ακόμα φορά ο κιθαρίστας των Dark Tranquility, Niklas Sundin.

    Πέρα από τα 12 κομμάτια που βλέπετε στο track listing παρακάτω, ως bonus θα υπάρχουν και τα “The Absolute” και “Time Out of Place” που η μπάντα ηχογράφησε στα Nacksving Studios με τον Anders Lagerfors ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος για τη μίξη τους, και αποτελούν δύο περισσότερο πειραματικές στιγμές για τη μπάντα. Πέρα από το CD, ο δίσκος φυσικά θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο.

    Track listing:

    01. Encircled
    02. Atoma
    03. Forward Momentum
    04. Neutrality
    05. Force Of Hand
    06. Faithless By Default
    07. The Pitiless
    08. Our Proof Of Life
    09. Clearing Skies
    10. When The World Screams
    11. Merciless Fate
    12. Caves And Embers

    Ας θυμηθούμε και το video για το “The Pitiless” με πλάνα από την εμφάνιση της μπάντας στο Turock Open Air Festival και σε σκηνοθεσία του Dirk Behlau.