Wednesday, 12 October 2016 17:14

TESTAMENT: “Stronghold” (νέο visual clip 360 μοιρών)

Written by 
    TESTAMENT: “Stronghold” (νέο visual clip 360 μοιρών)

    Με το εκπληκτικό νέο τους album, “Brotherhood of the Snake” να κυκλοφορεί σε δύο περίπου εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 28 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast, οι τεράστιοι Testament έδωσαν στη δημοσιότητα το κομμάτι “Stronghold” συνοδευόμενο από ένα clip με visuals εμπνευσμένα από το artwork και δυνατότητα προβολής 360 μοιρών.

    Στο Metal Hammer Οκτωβρίου που κυκλοφορεί, οι γίγαντες του Bay Area thrash κοσμούν το εξώφυλλο με αφορμή την κυκλοφορία του album. Στις σελίδες του εντύπου ο Eric Peterson μας δίνει μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία αναλύει την διαδικασία δημιουργίας του δίσκου από την σύνθεση των κομματιών, μέχρι τους στίχους και τις δυναμικές που υπάρχουν ανάμεσα στα μέλη. Παράλληλα, στο τεύχος θα βρείτε και την παρουσίαση του δίσκου.

    Υπενθυμίζουμε ότι στην περιοδεία για την προώθηση του “Brotherhood of the Snake”, οι Testament με το τωρινό, Dream Team line-up τους, κάνουν στάση και στη χώρα μας για δύο συναυλίες. Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου παίζουν στην Αθήνα στο Gagarin (support οι Convixion και Karma Violens) και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης (support οι Beyond the Existence).

    Για το live της Αθήνας η τιμή των εισιτηρίων έχει διαμορφωθεί ως εξής: 28€ (προπώληση) και 30€ (ταμείο). Αντίστοιχα για τη Θεσσαλονίκη τα εισιτήρια κοστίζουν 25€ (προπώληση) και 28€ (ταμείο) . Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ και εδώ θα βρείτε τα Facebook events των βραδιών που αναμένεται να τις θυμόμαστε για πολύ καιρό.