Tuesday, 18 October 2016 18:11

MADDER MORTEM: "Fallow Season" (νέο video-clip)

Written by 
    MADDER MORTEM: "Fallow Season" (νέο video-clip)

    Οι Νορβηγοί Madder Mortem κυκλοφορούν στις 28 Οκτωβρίου το έκτο τους album "Red in Tooth and Claw" μέσω της Dark Essence Records.

    Μόλις δημοσιοποίησαν video-clip για το κομμάτι "Fallow Season". Η σκηνοθεσία έγινε από τον Truls Aagedal. Δείτε το παρακάτω.


    01. Blood On The Sand
    02. If I Could
    03. Fallow Season
    04. Pitfalls
    05. All The Giants Are Dead
    06. Returning To The End Of The World
    07. Parasites
    08. Stones For Eyes
    09. The Whole Where Your Heart Belongs
    10. Underdogs