Monday, 31 October 2016 19:29

TESTAMENT: "The Pale King" (νέο video-clip)

Written by 
    TESTAMENT: "The Pale King" (νέο video-clip)

    Οι βετεράνοι thrash metallers Testament κυκλοφόρησαν στις 28 Οκτωβρίου τον νέο δίσκο "Brotherhood Of The Snake" μέσω της Nuclear Blast.

    Στη δημοσιότητα έδωσαν video-clip για το κομμάτι "The Pale King". Μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

    Tracklisting:

    01. Brotherhood Of The Snake
    02. The Pale King
    03. Stronghold
    04. Seven Seals
    05. Born In A Rut
    06. Centuries Of Suffering
    07. Neptune's Spear
    08. Black Jack
    09. Canna-Business
    10. The Number Game

    Στο Metal Hammer Οκτωβρίου που κυκλοφορεί, οι γίγαντες κοσμούν το εξώφυλλο με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους album. Στις σελίδες του εντύπου ο Eric Peterson μας δίνει μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία αναλύει την διαδικασία δημιουργίας του δίσκου από την σύνθεση των κομματιών, μέχρι τους στίχους και τις δυναμικές που υπάρχουν ανάμεσα στα μέλη. Παράλληλα, στο τεύχος θα βρείτε και την παρουσίαση του δίσκου.

    Σας υπενθυμίζουμε πως οι Testament κάνουν στάση και στη χώρα μας για δύο συναυλίες. Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου παίζουν στην Αθήνα στο Gagarin (support οι Convixion και Karma Violens) και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης (support οι Beyond the Existence).

    Για το live της Αθήνας η τιμή των εισιτηρίων έχει διαμορφωθεί ως εξής: 28€(προπώληση) και 30€ (ταμείο). Αντίστοιχα για τη Θεσσαλονίκη τα εισιτήρια κοστίζουν 25€ (προπώληση) και 28€ (ταμείο).