Tuesday, 01 November 2016 20:58

CROWBAR: "Falling While Rising" (νέο video-clip)

Written by 
    CROWBAR: "Falling While Rising" (νέο video-clip)

    Οι Crowbar κυκλοφόρησαν στις 28 Οκτωμβρίου το νέο τους album "The Serpent Only Lies" μέσω της eOne Music.

    Στην δημοσιότητα έδωσαν το video clip για το κομμάτι "Falling While Rising". Η σκηνοθεσία έγινε από τον Justin Reich (Ace Frehley, Black Label Society) και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.


    01. "Falling While Rising"

    02. "Plasmic and Pure"

    03. "I Am the Storm"

    04. "Surviving the Abyss"

    05. "The Serpent Only Lie"

    06. "The Enemy Beside You"

    07. "Embrace the Light"

    08. "On Holy Ground"

    09. "Song of the Dune"

    10. "As I Heal"