Tuesday, 01 November 2016 21:16

MANIMAL: “Trapped in the Shadows” (νέο video clip)

Written by 
    MANIMAL: “Trapped in the Shadows” (νέο video clip)

    Έναν σχεδόν χρόνο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου studio δίσκου τους με τίτλο “Trapped in the Shadows” μέσω της AFM Records, οι Σουηδοί Manimal που κινούνται στο χώρο του heavy/power metal έδωσαν στη δημοσιότητα video clip για το ομώνυμο κομμάτι και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

    Τα γυρίσματα ανέλαβαν οι Kenny Boufadene και Vikki Valkyrie (που εμφανίζεται και στο video), με τον πρώτο να είναι υπεύθυνος και για το μοντάζ.

    Ο δίσκος ηχογραφήθηκε μεταξύ Αυγούστου του 2014 και Μαρτίου του 2015 σε μια σειρά από studios, ανάμεσά τους και το θρυλικό Studio Fredman. Η μίξη και το mastering πραγματοποιήθηκαν από τον Achim "Akeem" Köhler στο studio Indiscreet Audio στη Στουτγκάρδη και το εξώφυλλο σχεδίασε ο Mattias Norén (Kamelot, Evergrey, Sabaton).

    Track listing:

    01. Irresistible
    02. March of Madness
    03. The Dark
    04. Trapped in the Shadows
    05. Invincible
    06. Man-Made Devil
    07. Silent Messiah
    08. The Journey
    09. Screaming Out
    10. Psychopomp

    Εδώ και τα τέσσερα προηγούμενα δείγματα από το “Trapped in the Shadows”, με το video clip για το εναρκτήριο “Irresistible”, το ηχητικό για το “March of Madness” και τα lyric videos για τα “The Journey”, όπου συμμετέχει και ο μεγάλος Udo Dirkschneider και “Screaming Out”.