Thursday, 17 November 2016 18:20

Δείτε εδώ τη συναυλία των METALLICA στο Λονδίνο, την Παρασκευή 18/11 στις 23:00 (live streaming)

Written by 
    Δείτε εδώ τη συναυλία των METALLICA στο Λονδίνο, την Παρασκευή 18/11 στις 23:00 (live streaming)

    Με το νέο album τους, “Hardwired… to Self-Destruct” να βρίσκεται προ των πυλών, οι θεόρατοι Metallica ξεκίνησαν ήδη το promotion του. Το διήμερο 17 και 18 Νοεμβρίου, τους βρίσκει στην Αγγλία για meet ‘n’ greet καθώς και για ένα ιδιαίτερο live στο Λονδίνο.

    Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 18/11, στις 23:00 ώρα Ελλάδας θα ανέβουν στη σκηνή του House of Vans στο Λονδίνο. Η συναυλία θα μεταδοθεί live από το επίσημο κανάλι της μπάντας στο YouTube από το παρακάτω link. Παράλληλα, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα της μπάντας, η εμφάνιση θα παραμείνει διαθέσιμη για μία εβδομάδα για όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν.

    Υπενθυμίζουμε ότι στο Metal Hammer Νοεμβρίου που κυκλοφορεί κινούμαστε στον αστερισμό των Metallica με βασική αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου. Η θεόρατη μπαντάρα από το Bay Area κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους, ενώ στις σελίδες του θα βρείτε τις σκέψεις και τα λόγια των μελών της μπάντας σε μια εκτενέστατη συνέντευξη για την σύγχρονη μουσική βιομηχανία, για την υπόσταση και τις δυναμικές που αναπτύσσονται ανάμεσα στην τετράδα, για τη διαδικασία παραγωγής του “Hardwired… to Self-Destruct” και φυσικά για την σχέση τους με τον Chief Commander Lemmy Kilmister στον οποίο αφιερώνουν το κομμάτι “Murder One”.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα video clips του “Hardwired… to Self-Destruct”, τα περισσότερα από τα οποία δημοσιεύτηκαν στη διάρκεια μιας… μαραθώνιας βραδιάς στις 16 προς 17/11.