Friday, 18 November 2016 17:23

PAIN OF SALVATION: "Meaningless" (νέο video clip)

Written by 
    PAIN OF SALVATION: "Meaningless" (νέο video clip)

    Τον νέο δίσκο "In the Passing Light of Day" κυκλοφορούν στις 13 Ιανουαρίου οι Σουηδοί proggers, Pain of Salvation, μέσω της InsideOut.

    Στη δημοσιότητα δόθηκε video clip για το κομμάτι "Meaningless". Δείτε το παρακάτω.

    Track listing:

    01. On A Tuesday
    02. Tongue Of God
    03. Meaningless
    04. Silent Gold
    05. Full Throttle Tribe
    06. Reasons
    07. Angels Of Broken Things
    08. The Taming Of A Beast
    09. If This Is The End
    10. The Passing Light Of Day