Sunday, 20 November 2016 17:36

METALLICA: Ολόκληρο το live στο House of Vans του Λονδίνου (video)

Written by 
    METALLICA: Ολόκληρο το live στο House of Vans του Λονδίνου (video)

    Την Παρασκευή 18/11, κυκλοφόρησε το νέο, δέκατο studio album των Metallica με τίτλο “Hardwired… to Self-Destruct”. Ως πρώτη συναυλιακή πράξη για την προώθηση του δίσκου μετά την κυκλοφορία του, η μπαντάρα από το San Fransisco ανέβηκε στο σανίδι του House of Vans στο Λονδίνο, σε μία συναυλία που μεταδόθηκε με live streaming.

    Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το show στην ολότητά του, καθώς θα παραμείνει αναρτημένο στη σελίδα της μπάντας στο YouTube ως το τέλος της εβδομάδας.

    Υπενθυμίζουμε ότι στο τρέχον τεύχος του Metal Hammer για τον μήνα Νοέμβριο κινούμαστε σε ρυθμούς Metallica, με τη μπάντα να κοσμεί το εξώφυλλο, και τα μέλη, στις σελίδες του εντύπου μιλούν σε μια αναλυτική συνέντευξη για πολλά θέματα όπως οι δυναμικές ανάμεσά τους, η τωρινή κατάσταση της μουσικής βιομηχανίας, η δημιουργία και η παραγωγή του νέου δίσκου, και φυσικά, η πολύ ιδιαίτερη σχέση τους με τον Αρχηγό Lemmy Kilmister στον οποίο έχουν αφιερώσει και το νέο κομμάτι “Murder One”. Φυσικά, περισσότερα, για το “Hardwired… to Self-Destruct”, τον άλλο μήνα.