Monday, 12 December 2016 19:51

ICED EARTH: Ανακοινώθηκε ο τίτλος του νέου δίσκου, ακούστε δύο νέα τραγούδια

Written by 
    ICED EARTH: Ανακοινώθηκε ο τίτλος του νέου δίσκου, ακούστε δύο νέα τραγούδια

    Αυτό το διάστημα, οι μεγάλοι και αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Iced Earth, βρίσκονται σε Ευρωπαϊκή περιοδεία, με τον επόμενο δίσκο τους να αναμένεται μέσα στο 2017.

    Όπως ανακοίνωσε, μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του ο ηγέτης της μπάντας Jon Schaffer, ο τίτλος του δίσκου είναι “Incorruptible” αντί του προσωρινού “The Judas Goat” που είχε διαρρεύσει. Παράλληλα, σύμφωνα με τον κιθαρίστα και ιδρυτή των Iced Earth, το album θα φτάσει στα χέρια μας τον Μάιο του επόμενου έτους με τη μπάντα να ολοκληρώνει τη δουλειά μέσα στον Γενάρη.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε δύο νέα κομμάτια, το title track όπως εκτελέστηκε στο live στη Θεσσαλονίκη στις 27 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater, μία μέρα μετά από το sold out live τους στην Αθήνα και το Gagarin 205, καθώς και το “The Great Heathen Army” από ένα medley από το live στο Tilburg της Ολλανδίας στις 5 Δεκεμβρίου.

    Υπενθυμίζουμε ότι στο Metal Hammer Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί, μπορείτε να βρείτε και την παρακάτω αφισάρα με το artwork του εκπληκτικού δίσκου “Something Wicked this Way Comes” του 1998.