Friday, 23 December 2016 17:48

VOIVOD: “Post Society” (νέο video clip)

Written by 
    VOIVOD: “Post Society” (νέο video clip)

    Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την κυκλοφορία του πρόσφατου EP των τεράστιων Καναδών Voivod με τίτλο “Post Society”.

    Αυτό τον καιρό το συγκρότημα δουλεύει πάνω στο επόμενο studio album του, όμως συνεχίζει την προώθηση του EP και έδωσε στη δημοσιότητα το video clip του ομώνυμου κομματιού το οποίο είχαμε ακούσει ως audio λίγο πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος.

    Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν κατά την εμφάνιση των Voivod στο Leafmeal Festival στη Γερμανία όπου έπαιξαν στα πλαίσια της πρόσφατης ευρωπαϊκής τους περιοδείας με υπεύθυνο τον Dirk Behlau (Spiritual Beggars, Dark Tranquility, Arch Enemy) της Beastwood Film Production.

    Ο drummer της μπάντας, Michel “Away” Langevin δήλωσε: «Αυτό το video είναι το καλύτερο κλείσιμο μιας πολύ παραγωγικής και τρελής χρονιάς. Ξεκινήσαμε τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο με μια περιοδεία στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ με τους Vektor, τους Eight Bells και τους Black Fast. Συνεχίσαμε στα Δυτικά και στον Καναδά τον Μάιο και τον Ιούνιο με τους Child Bite και τους King Parrot. Βρεθήκαμε ξανά με τον Jason Newsted στο σανίδι στο San Fransisco παίζοντας το “Voivod” με δύο μπάσα.

    «Αμέσως μετά επιστρέψαμε στα σπίτια μας και παίξαμε στο ανερχόμενο Amnesia Rockfest στο Montebello του Quebec όπου παρακολούθησα και ένα γεμάτο ενέργεια live από τους φίλους μας τους D.R.I..

    «Τον Ιούλιο παίξαμε στο Hell and Heaven Fest στην Πόλη του Μεξικού μαζί με τους Sepultura και παρακολουθήσαμε τους Suicidal Tendencies με τον Dave Lombardo στα τύμπανα. Το highlight, όμως, ήταν οι Twisted Sister που τραγουδούσαν παρέα με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους το “We’re Not Gonna Take It”. Επισκεφθήκαμε, επίσης, τις πυραμίδες του Teotihuacan.

    «Τον Αύγουστο ήρθε η ώρα να πάμε στην Ευρώπη για μερικά shows σε φεστιβάλ και clubs. Το κοινό στο Into the Grave Festival στην Ολλανδία ήταν υπέροχο, κι εκεί πετύχαμε τους παλιόφιλούς μας, τους Carcass.

    «Τον Οκτώβρη βρεθήκαμε στο St. John’s για να παίξουμε το πρώτο μας show στη Νέα Γη. Την επόμενη μέρα παίξαμε στο Halifax Pop Explosion στην πολιτεία της Nova Scotia και με το που γυρίσαμε στα σπίτια μας ξαναφτιάξαμε βαλίτσες κι επιστρέψαμε στην Ευρώπη για μια πολύ ωραία περιοδεία με τους Entombed A.D.. Κάναμε μια στάση στο Leafmeal Festival στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας όπου γυρίσαμε το video για το “Post Society” με τον Dirk Behlau.

    «Γράψαμε κάποια τραγούδια όσο βρισκόμαστε στο δρόμο, κάναμε τα demos στο ενδιάμεσο των περιοδειών και στη διάρκεια του χειμώνα θα συνεχίσουμε να γράφουμε, ώστε να έχουμε έτοιμο τον νέο δίσκο μας το 2017.

    «Ευχαριστούμε που ήρθατε στα shows. Απολαύστε το video που είναι αντιπροσωπευτικό του πόσο ωραία περνάμε στη σκηνή και τα λέμε του χρόνου!»