Tuesday, 14 February 2017 17:23

FATES WARNING/NEED: Videos από την εκπληκτική συναυλία στο Gagarin

Written by 
    FATES WARNING/NEED: Videos από την εκπληκτική συναυλία στο Gagarin

    Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο Gagarin μια συναυλία που σε μερικούς μήνες από τώρα, σίγουρα θα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες για το 2017.

    Ένα απ’ τα διαχρονικά αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, οι Fates Warning επισκέφθηκαν για μια ακόμα φορά τη χώρα μας στα πλαίσια της περιοδείας για την υποστήριξη του καταπληκτικού “Theories of Flight” που ενθουσίασε το κοινό μα και την συντακτική ομάδα του Metal Hammer κατακτώντας την κορυφή στην συγκεντρωτική λίστα για το 2016. Μαζί τους στο σανίδι εμφανίστηκε ένα σπουδαίο ελληνικό σχήμα, οι Need με το ολοκαίνουριο πόνημά τους, το συγκλονιστικό “Hegaiamas: A Song for Freedom” να βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία.

    Δείτε εδώ σε video την εκτέλεση των Need στο εναρκτήριο κομμάτι του δίσκου, “Rememory” που μπορείτε να το βρείτε και στο CD του τεύχους Μαρτίου του Metal Hammer “Metal Greece Now Vol.2” όπου 12 εξαιρετικές ελληνικές μπάντες παρουσιάζουν τις νέες τους δουλειές. Στο ίδιο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε και την ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησαν με αφορμή το “Hegaiamas”.

    Οι Fates Warning συνέχισαν το σερί των εξαιρετικών εμφανίσεων στη χώρα μας τιμώντας όλη τους τη δισκογραφία από το “No Exit” του 1987 ως σήμερα. Το κοινό ήταν όπως πάντα ενθουσιασμένο και τραγουδούσε κάθε στίχο ακόμα και στα καινούρια τραγούδια ενώ η μπάντα ήταν σε μεγάλα κέφια και είχε άριστη απόδοση παρά την κούραση της περιοδείας καθώς η Αθήνα ήταν το τελευταίο date. Παρακολουθήστε παρακάτω το εναρκτήριο και ολοκαίνουριο “From the Rooftops”, το θεόρατο “One” από το “Disconnected”, το τρίτο μέρος του “A Pleasant Shade of Gray”, το επίσης νέο “Seven Stars” καθώς και το encore με τα “Through Different Eyes” από το “Perfect Symmetry” και “Monument” από το “Inside Out”.

    Setlist:

    From the Rooftops
    Life in Still Water
    One
    A Pleasant Shade of Gray Part III
    Seven Stars
    One Thousand Fires
    A Handful of Doubt
    Firefly
    The Light and Shade of Things
    A Pleasant Shade of Gray Part IX
    A Pleasant Shade of Gray Part XI
    The Ivory Gate of Dreams: VII. Acquiescence
    The Eleventh Hour
    Point of View

    Encore:

    Through Different Eyes
    Monument