Tuesday, 21 February 2017 20:21

CHRONOSPHERE: “Picking Up My Pieces” (νέο video – clip)

Written by 
    CHRONOSPHERE: “Picking Up My Pieces” (νέο video – clip)

    Μέτα το lyric video του “Honest to Kill”, οι Αθηναίοι thrashers Chronosphere δημοσιεύουν το πρώτο video–clip και δεύτερο δείγμα από το επερχόμενο τρίτο δισκογραφικό τους πόνημα “Red ‘n’ Roll”.

    Ο λόγος για το κομμάτι “Picking Up My Pieces” το video – clip του οποίου σκηνοθέτησε η Αθηνά Τούσια (Bio-Cancer, Exarsis, Anorimoi) ενώ την ηχογράφηση και την μίξη του ανέλαβε ο μπασίστας του σχήματος Κώστας Χελιώτης μαζί με τον frontman τους Σπύρο Λαφιά.

    Το “Red ‘n’ Roll” θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου μέσω της Punishment 18 Records, το εξώφυλλο του album επιμελήθηκε ο Jesse Schaller ενώ την παραγωγή ανέλαβαν οι ίδιοι οι Chronosphere σε συνεργασία με τον Ivy DMC.

    Υπενθυμίζουμε πως η μπάντα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο υλικό στην διοργάνωση – θεσμό "Thrashers United V" που θα πραγματοποιηθεί στο Κύτταρο την Κυριακή 21 Μαϊου παρέα με τους Bio – Cancer, Exarsis, Fadom και Simplefast (περισσότερες πληροφορίες για το event εδώ https://www.facebook.com/events/416075588735642/ ).

    Τόσο το "Picking Up My Pieces" όσο και το lyric video του “Honest to Kill” που προηγήθηκε μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.