Thursday, 02 March 2017 11:39

THE SILENT WEDDING: “Silence” (νέο video clip)

Written by 
    THE SILENT WEDDING: “Silence” (νέο video clip)

    Προ των πυλών βρίσκεται το νέο full length των Ελλήνων power/prog metallers The Silent Wedding.

    Για προθέρμανση πριν από την κυκλοφορία του, η μπάντα δημοσίευσε το video clip για το τραγούδι “Silence” σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Ψύχου.

    Ο δίσκος έχει τίτλο “Enigma Eternal” και θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου μέσω της FYB Records. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Underground Music Studios με ηχολήπτη τον Δημήτρη Κατσαρό. Την παραγωγή ανέλαβε η ίδια η μπάντα με τον Αδριανό Παπαμάρκου ο οποίος επιμελήθηκε και τη μίξη και το mastering ενώ το εξώφυλλο είναι δουλειά του πασίγνωστου Travis Smith.

    Track listing:

    01. A Living Experiment
    02. Shadows And Dust
    03. What Lies Beyond
    04. Insanity
    05. The Endless Journey
    06. A Dream Of Choices
    07. Loneliness
    08. Under The Veil Of Grey
    09. Catharsis
    10. Closer To The End
    11. Silence
    12. Hands Of Fate

    Υπενθυμίζουμε ότι ανήμερα της κυκλοφορίας του δίσκου, οι The Silent Wedding θα τον παρουσιάσουν ζωντανά στο The Crow Club (Σινώπης 27, Αθήνα) με guests τους Ghost Season και τους Disillusive Play. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 και η είσοδος είναι 5€. Εδώ και το event της βραδιάς στο Facebook.

    Ακούστε εδώ και το “A Dream of Choices” στο οποίο συμμετέχει ο Tom Englund των Evergrey και παρακολουθήστε το lyric video που το συνοδεύει, καθώς και το “Shadows and Dust” που είχε συμπεριληφθεί στο CD “Metal Greece Now Vol. 1” από το τεύχος Ιουλίου 2016 του Metal Hammer.