Sunday, 12 March 2017 17:39

METALLICA: Making-of του τραγουδιού “Spit out the Bone” (video)

Written by 
    METALLICA: Making-of του τραγουδιού “Spit out the Bone” (video)

    Από τις 18 Νοεμβρίου βρίσκεται σε κυκλοφορία το “Hardwired… to Self-Destruct” των Metallica και έχει τύχει ενθουσιώδους υποδοχής από το κοινό.

    Η μπάντα, έχοντας αφουγκραστεί τα σημεία των καιρών, προσφέρει πληθώρα οπτικοακουστικού υλικού με αιχμή του δόρατος τα άκρως ενδιαφέροντα video clips που δημιουργήθηκαν για κάθε ένα από τα τραγούδια του δίσκου, καθώς και ορισμένα making of, με πλάνα από το studio κατά τη διάρκεια της σύνθεσης και των ηχογραφήσεων του “Hardwired…”, ώστε να πάρουμε μια κατατοπιστική εικόνα του τρόπου λειτουργίας της μπάντας.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα 15λεπτο video με τη διαδικασία δημιουργίας του “Spit out the Bone” που κατά πολλούς είναι η κορυφαία στιγμή του album. Στο video είναι, φυσικά, εμφανής ο επαγγελματισμός της μπάντας καθώς μετά από 35 χρόνια στα δρώμενα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά όσα χρειάζονται για να πετύχει μια ηχογράφηση, μα και το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε ανάμεσα στα μέλη κατά τη διάρκεια μιας τόσο απαιτητικής διαδικασίας κάτι που ήταν καθοριστικό για την ποιότητα του “Hardwired…”.

    Δείτε επίσης το video clip για το “Spit out the Bone” καθώς και το making of για το tribute στον Lemmy, “Murder One”.