Friday, 17 March 2017 11:34

STEEL PANTHER: "I Got What You Want" (νέο video-clip)

Written by 
    STEEL PANTHER: "I Got What You Want" (νέο video-clip)

    Mία εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του τέταρτού τους full-length "Lower the Bar", oι Steel Panther δίνουν στη δημοσιότητα το video-clip για το κομμάτι "I Got What You Want".

    To video περιλαμβάνει πλάνα από τη sold-out περιοδεία των Αμερικανών επί βρετανικού εδάφους.


    01. Goin' in the Backdoor
    02. Anything Goes
    03. Poontang Boomerang
    04. That's When You Came In
    05. Wrong Side of the Tracks
    06. Now the Fun Starts
    07. Pussy Ain't Free
    08. Wasted Too Much Time
    09. I Got What You Want
    10. Walk of Shame
    11. She's Tight (διασκευή σε Cheap Trick)

    Έχουν προηγηθεί το video για το "Poontang Boomerang" και το lyric video για το "Anything Goes", αλλά και το video για τη διασκευή στο "She's Tight" των Cheap Trick.