Tuesday, 28 March 2017 05:32

ROTTING CHRIST: Videos από τα δύο εκπληκτικά lives στην Αθήνα

Written by 
    ROTTING CHRIST: Videos από τα δύο εκπληκτικά lives στην Αθήνα

    Το Metal Hammer Μαρτίου που κυκλοφορεί, κοσμείται στο εξώφυλλό του από τον Σάκη Τόλη των Rotting Christ.

    Στις σελίδες του εντύπου, ο εμβληματικός frontman παραχωρεί μια ιδιαίτερη και «ασυνήθιστη» συνέντευξη. Συγκεκριμένα, δεν μιλά για την καλλιτεχνική πορεία των Christ που φτάνει σε διάρκεια τα 30 χρόνια. Αντίθετα, επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στον Άνθρωπο πίσω από τον Καλλιτέχνη και στα βιώματα εκείνα που συνέβαλαν στην διαμόρφωσή του μέσα στα χρόνια.

    Βασική αφορμή για τη συνέντευξη είναι οι δύο ισοπεδωτικές, κυριολεκτικά, συναυλίες που έδωσαν οι Rotting Christ το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαρτίου, στο Piraeus 117 Academy στην Αθήνα.

    Το πρώτο βράδυ, με το μαγαζί να είναι sold out, η τετράδα έπαιξε για δυόμισι ώρες παρουσιάζοντας ένα setlist που τιμούσε όλη την εξαιρετική δισκογραφία της μπάντας. Την επομένη, μπροστά πάλι σε πολύ κόσμο που ήρθε να τους δει, και με support τους Aherusia και τους Hail Spirit Noir, οι Rotting Christ έπαιξαν ολόκληρο το μνημειώδες και καταιγιστικό ντεμπούτο τους “Thy Mighty Contract”, συμπληρώνοντάς το με παλιά και νέα τραγούδια τους σε ένα set των δύο ωρών.

    Εδώ μερικά videos που αποτυπώνουν ιδανικά το metal θηρίο που ονομάζεται Rotting Christ σε δύο πραγματικά ιδιαίτερες βραδιές τόσο για τη μπάντα όσο και για το κοινό. Φυσικά, στην εκτέλεση του “Non Serviam” το Σάββατο, ο Σάκης Τόλης έμεινε πιστός στην παράδοση των live της μπάντας και φώναξε το κοινό στο σανίδι για να τραγουδήσουν παρέα το κλασικό, πια, κομμάτι.

    Σάββατο:

    Κυριακή: