Friday, 28 April 2017 02:44

ROTTING CHRIST: “Threnody” (νέο animated video)

Written by 
    ROTTING CHRIST: “Threnody” (νέο animated video)

    Ένα επιβλητικό animated video για το τραγούδι “Threnody” δημοσίευσαν οι Rotting Christ. Επίσης εδώ μπορείτε να ακούσετε την διασκευή τους στο τραγούδι "Black Sabbath" που υπάρχει στο CD που συνοδεύει το τεύχος Μαΐου του Metal Hammer.

    Το “Threnody”, που κλείνει το εκπληκτικό “Theogonia” του 2007, μπολιάζει με ανατριχιαστικές επιρροές από την μουσική παράδοση της χώρας μας την ατμόσφαιρα των Rotting Christ, η οποία πλέον σήμερα ενισχύεται εικαστικά από τα σκοτεινά σχέδια του νέου video.

    Τη δημιουργία του ανέλαβαν δύο εξαιρετικοί επαγγελματίες του χώρου, ο Γιάννης Τούσσας και ο Γιάννης ΚαΪμακάμης, με κινητήριο δύναμη στην έμπνευση τους την αγάπη που έχουν για τη μπάντα.

    Ο πρώτος, είναι ο graphic designer του Metal Hammer, υπεύθυνος κάθε μήνα για το lay out του εντύπου, και στη σελίδα του, Graphic no Jutsu μπορείτε να δείτε και πολλά άλλα έργα του. Ο δεύτερος, μαζί με την ομάδα του, τους The Nightwatchers, είναι υπεύθυνοι για πολλά videos σχημάτων της Σκηνής (μεταξύ αυτών και οι Rotting Christ) ενώ αναλαμβάνουν και τα γυρίσματα, το μοντάζ και την τεχνική υποστήριξη της εκπομπής TV War του Mad και του Metal Hammer.

     

    Εδώ η συμμετοχή του συγκροτήματος στο πολυσυλλεκτικό CD "Lords of This World: A Tribute to Black Sabbath":



    Ακούστε και μερικές από τις υπόλοιπες μπάντες που συμμετέχουν: