Monday, 15 May 2017 20:12

PAUL RODGERS, ROBERT PLANT, BRIAN JOHNSON: Συνάντηση γιγάντων επί σκηνής (video)

Written by 
    PAUL RODGERS, ROBERT PLANT, BRIAN JOHNSON: Συνάντηση γιγάντων επί σκηνής (video)

    Αυτό το διάστημα ο θεόρατος Paul Rodgers, γνωστός ως η φωνή των Free και των Bad Company, περιοδεύει στην Μεγάλη Βρετανία, στα πλαίσια της περιοδείας “Free Spirit”.

    Στην χτεσινή συναυλία του στο New Theatre της Οξφόρδης, το κοινό βρέθηκε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Τον σπουδαίο frontman συνόδεψαν επί σκηνής δύο επίσης θρυλικοί τραγουδιστές, ο καθένας τους με ολόχρυση πορεία στο μουσικό μας σύμπαν.

    Ο λόγος για τον Robert Plant των Led Zeppelin (στην εταιρία των οποίων, SwanSong, υπέγραψαν το πρώτο τους συμβόλαιο οι Bad Company) και τον Brian Johnson των AC/DC, ο οποίος το τελευταίο διάστημα απείχε από το σανίδι λόγω της σοβαρότατης βλάβης που υπέστη η ακοή του. Η φωνητική τριπλέτα-φωτιά, τραγούδησε το “Money (That’s What I Want)” του Αμερικανού rhythm ‘n’ blues/soul τραγουδιστή Barrett Strong. Η επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού, σύμφωνα με ανάρτηση του ίδιου του Paul Rodgers στη σελίδα του στο Facebook, πιστώνεται στον Robert Plant ο οποίος έπαιξε και φυσαρμόνικα. Παράλληλα, οι δύο καλεσμένοι υπέγραψαν τη μεμβράνη ενός απ’ τα τύμπανα καθώς και ένα album έκαστος με σκοπό να δημοπρατηθούν προς ενίσχυση του καταφυγίου ζώων Willows Animal Sanctuary & Animal Assisted Therapy Unit.

    Εδώ σε video η μοναδική αυτή συνάντηση.