Thursday, 08 June 2017 16:57

VALLENFYRE: “The Merciless Tide” (νέο video clip)

Written by 
    VALLENFYRE: “The Merciless Tide” (νέο video clip)

    Το video clip του τραγουδιού “The Merciless Tide” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Βρετανοί death metallers, Vallenfyre.

    Το κομμάτι συμπεριλαμβάνεται στον νέο δίσκο “Fear Those Who Fear Him” που κυκλοφορεί από τις 2 Ιουνίου μέσω της Century Media. Την σκηνοθεσία του video ανέλαβε ο Ash Pears.

    Με αφορμή την κυκλοφορία του “Fear…”, το Metal Hammer συνομίλησε με τον αγαπημένο και σπουδαίο Greg Mackintosh, σε μία συνέντευξη που φιλοξενείται στις σελίδες του Horror του τεύχους Ιουνίου που κυκλοφορεί και εξερευνά όλες τις πτυχές πίσω από την δημιουργία του album. Παράλληλα, στο τμήμα των δισκοκριτικών θα βρείτε και την παρουσίαση του δίσκου.

    Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι ο Greg Mackintosh και το βασικό του συγκρότημα, οι τιτάνες Paradise Lost επισκέπτονται ξανά τη χώρα μας στα πλαίσια του φετινού Rockwave Festival, και φυσικά συμπεριλαμβάνονται στο αντίστοιχο εκτενές θέμα για το φεστιβάλ.

    Εδώ και τα υπόλοιπα τραγούδια που έχουν δημοσιευτεί από την τρίτη δισκογραφική δουλειά των Vallenfyre. Την παραγωγή ανέλαβε για ακόμα μια φορά ο Kurt Ballou (Converge, Nails) στο GodCity Studio στο Salem της Μασαχουσέτης, και υπεύθυνος για το mastering είναι Brad Boatright (Obituary, Yob, Beastmilk) στα Audiosiege Mastering του Portland. Το εξώφυλλο αποτελεί δημιουργία του Hal Rotter.