Thursday, 08 June 2017 20:07

FORAY BETWEEN OCEAN: “Depression Never Ends” (νέο video clip)

Written by 
    FORAY BETWEEN OCEAN: “Depression Never Ends” (νέο video clip)

    Το video clip του τραγουδιού “Depression Never Ends” από το ντεμπούτο LP τους, “Depression Neverending” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αθηναίοι Foray Between Ocean.

    Ο δίσκος κυκλοφορεί από τις 24 Ιουνίου του 2016 μέσω της Prime Eon Media. Το “Depression Neverending” ηχογραφήθηκε στο Human Sushi Studio και η μίξη έγινε στο CFN Recordings Studio ενώ τη δημιουργία του video ανέλαβε η RawRec Productions.

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου που έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα.

    Track listing:

    01. Prelude of Grey
    02. Lost Sky
    03. Castaway in Disappointment
    04. My Orient
    05. Path of Darkness
    06. Smiling Faces of Vanity
    07. Depression Never Ends
    08. The End of my Time
    09. Forever Blind
    10. The Darkling Thrush
    11. Piece of Life